[anysurfer.logo]

Vertegenwoordiging in het jeugdwerk

Vertegenwoordiging in het jeugdwerk

Wat zijn vertegenwoordigingsplaatsen?

Vanuit de Commissie Jeugdwerk voorzien we vertegenwoordiging van het jeugdwerk in diverse werkgroepen en organen. Zo zetelen we o.a. in reflectiegroepen maar ook in werkgroepen van de Ambrassade zelf én van andere organisaties. De verkiezingen vinden telkens plaats op de eerstvolgende kerngroep van de Commissie Jeugdwerk. Je kandidatuur moet dan ook telkens op woensdag de week vóór de commissie bezorgd worden. 

What's in it for you? 

  • Houd boeiende discussies over de toekomst van het jeugdwerk
  • Verrijk je netwerk
  • Leer bij over een specifiek onderwerp of stukje van onze sector of een thema

Welke staan er open?

Hieronder vind je een overzicht van de lopende oproepen. Je vindt hiernaast telkens een document met informatie en/of een document om te kandideren voor deze functies. Hierin staat ook telkens aan wie je deze kandidatuur moet bezorgen. Niet helemaal duidelijk wat deze plaatsen zijn? Sommigen ervan vind je ook terug in ons overzicht met interne en externe structuren.

  • We zoeken nog enkele profielen voor de kerngroep van de Commissie Jeugdwerk: één vertegenwoordiger van een informatie informatie & participatie organisatie, en één vertegenwoordiger van een politieke jongerenorganisatie.
  • We hebben nog twee plaatsen binnen de stuurgroep basismonitoring van het departement CJM.
Hoe stel je je kandidaat?

Bezorg het ingevulde kandidatuurformulier aan liesbeth.maene@ambrassade.be. Er vindt telkens een verkiezing plaats op de kerngroep na de Commissie Jeugdwerk. Deze vindt plaats op de 3e woensdag van elke maand dus we vragen je kandidatuur te bezorgen voor de 2e woensdag van de maand.

In de documenten hiernaast vind je steeds meer info.