[anysurfer.logo]

Lees het nieuwe Ambas magazine

Lees het nieuwe Ambas magazine

Jeugdwerk   |  24 SEPTEMBER 2020

5e editie

Hoera! De 5e editie van ons jaarlijks Ambras magazine is er. De Ambrassade, de Vlaamse Jeugdraad en WAT WAT hadden een waanzinnig (voor)jaar en dat toont zich in ons magazine: topbeelden, straffe verhalen in en rond het jeugdwerk, de rollercoaster over het realiseren van de jeugdwerkzomer achter de schermen, over hoe wtfock en WAT WAT jongeren geven waar ze nood aan hebben, de memoires van de voorzitters van de Vlaamse Jeugdraad en Proustinterviews met 3 afscheidnemende jeugdwerkiconen Erik Van Woensel, Patrick Manghelinckx en Hilde Van Dyck.

Doorblader het magazine online of download hem:

Ambras lezen?

Geen tijd om een volledig magazine te lezen? Lees hier de aparte artikels online:

  • Met dank aan de crisis: Iedereen in zijn kot, wat doen jeugdorganisaties dan? Awel, das Kunst en Roeland vzw getuigen hoe zij omgegaan zijn met de coronacrisis van het voorjaar.
  • Kracht vinden in corona: jongere Tess blikt terug op de lockdown en getuigt wat Arkira (Arktos) voor haar betekent.
  • Vree wijs: aan de hand van enkele ‘proust’ vragen vertellen Erik Van Woensel, Hilde Van Dyck en Patrick Manghelinckx over hun inzichten na jaren in de jeugdsector gewerkt te hebben.
  • De memoires van Alex en Isaak: voorzitter en ondervoorzitter van de Vlaamse Jeugdraad delen hun hoogte en dieptepunten van 3 jaar Vlaamse Jeugdraad.
  • Geen wonden openrukken zonder pleisters: over hoe wtfock en WAT WAT jongeren geven waar ze nood aan hebben.
  • De wilde rit in de rollercoaster: hoe beleefde De Ambrassade het voorjaar van 2020? Een uniek overzicht hoe de jeugdwerkzomer tot stand kwam. 

Ambras krijgen?

Liever een papieren exemplaar? Stuur een mailtje naar bestel@ambrassade.be met je adres en we sturen je gratis een magazine op.

Heb je nog feedback over het magazine? Laat het Dorien weten.