[anysurfer.logo]

Jeugdwerkzomer

Lees hier alles over de jeugdwerkzomer 2021. De zomerregels en het zomerplan 2021 op een rij.

Welkom op de website van de jeugdwerkzomer!

Sinds woensdag 12/5 staan de zomerregels, en het uitgewerkte zomerplan online. Bekijk hieronder waar je wat kan terugvinden. Deze regels gelden vanaf 25 juni.

Opgelet: Deze regels gelden niet meer op dit moment. Je vindt de huidig geldende regels voor het werkjaar van 2021-2022 terug op deze pagina.Zomerregels

De zomerregels zijn de basisregels waaraan je je deze zomer houdt.

Zomerplan


In het zomerplan vind je een uitgewerkt plan dat meer concrete invulling geven aan de zomerregels. Kijk zeker ook bij je eigen organisatie of koepel naar een specifieke uitwerking van de zomerregels. 

Bijlagen 

In de zomerregels en het zomerplan wordt ook verwezen naar verschillende bijlages bij het zomerplan zoals modelbrieven, richtlijnen voor poetsen en ventilatie en meer. Alle links en documenten kan je hier terug vinden.


FAQ (frequently asked questions - veel gestelde vragen)

We weten dat er ook dit jaar heel wat vragen zijn rond de zomerregels en het zomerplan. Op de meest gestelde vragen kan je hier een antwoord vinden. Lees deze dus zeker eerst goed door.


Hoe jeugdwerkactiviteiten organiseren voor de zomer? 

Tot 25 juni gelden de jeugdwerkregels en kan je in groep (niet in een bubbel!) samen komen en activiteiten doen. De regels voor de werking tot 25 juni kan je terugvinden op de website van de jeugdwerkregels. Op deze website vind je de meest recente coronaregels voor de werking tussen september-juni terug.