[anysurfer.logo]

Maak er sterk nieuw jeugdwerkjaar van

Maak er sterk nieuw jeugdwerkjaar van

Jeugdwerk   |  7 JANUARI 2019
nieuwjaar

De Ambrassade kijkt (voor)uit naar 2019

We wensen je vanuit De Ambrassade een sterke bruisende start van het nieuwe jaar. Een jaar waarin we samen beleidsmakers, de media en partnersectoren zoals welzijn, onderwijs, werk, cultuur en sport oproepen om veel krachtiger kinderen, jongeren en jeugdwerkers centraal te zetten en samen beleid en visie op te bouwen.

We verwelkomen namelijk dit jaar een nieuwe (of de huidige) Minister van Jeugd. Hou alvast vrijdagnamiddag 27 september vrij. Dan organiseren we “Hallo Minister” om samen met jullie onze Minister van Jeugd en de nieuwe parlementairen van de commissie cultuur, jeugd, sport en media te inspireren rond jeugdbeleid, jeugdwerk en jeugdinformatie.

We maken ook samen werk van de toekomst en ondersteunen dit najaar 2019 de Vlaamse jeugdorganisaties bij de opmaak van hun nieuwe beleidsnota’s (2022-2025). Ook dit voorjaar steken we graag veel energie in sterke jeugdwerkondersteuning met oa volgende belangrijke momenten: 

Wil je samen met ons klinken op een top-2019? Schrijf je dan zeker in voor de nieuwjaarsreceptie die doorgaat op vrijdag 25 januari. (Inschrijven is gratis!)

Tot dan!