[anysurfer.logo]

Netwerklunch met journalisten

Netwerklunch met journalisten

communicatie   |  25 JANUARI 2019 | 09:00-12:30
netwerklunch met journalisten

Jouw organisatie doet prachtige dingen, maar geen journalist die het ziet. Je stuurt wel eens een persbericht uit, maar je krijgt geen respons. Je hebt grote ambities om jouw organisatie ook via de pers de aandacht te geven die ze verdient, maar het lijkt er maar niet van te komen. 

Klinkt dit herkenbaar? Op de jaarlijkse netwerklunch gaan journalisten & jeugdwerkers samen rond de tafel zitten. Stel je organisatie voor en prikkel de media met jouw verhalen, projecten, aanbod, onderzoeken, netwerk en krachtige jeugdwerkblik. Op het einde van de netwerk loop je buiten met een persoonlijk netwerk aan nationale journalisten, tips om beter met de media om te gaan en in het beste geval: een concrete afspraak voor een samenwerking. 

Voor elke perslunch organiseren we een pers talk. We nodigen een journalist of professional uit om ons 1u lang te inspireren.  Dit jaar geven we het woord aan Jihad Van Puymbroeck.
Jihad (VRT NWS online, oud-adviseur Vlaamse Jeugdraad) komt ons vertellen hoe de redactie van VRT NWS online werkt. Een uur lang loodst ze ons langs de werking van de redactie, maar licht ze ook een tipje van de sluier van hoe jeugdwerkers beter en makkelijker kunnen samenwerken met VRT NWS. Als jongere en jeugdwerk-lover kan Jihad als geen ander de brug leggen tussen sterk nieuws, jongeren en jeugdwerk. Aansluitend bij haar pers talk vindt de netwerklunch plaats, waar verschillende journalisten van verschillende Vlaamse media aanwezig zijn.   

Sarah          Latré
Sarah Latré
 • Pers & Communicatiemedewerker De Ambrassade/Vlaamse Jeugdraad