[anysurfer.logo]

De Generatiedoelen in een filmpje

De Generatiedoelen in een filmpje

Jeugdwerk   |  16 MEI 2022

Wat zijn Generatiedoelen?

Welke 3 Generatiedoelen heeft De Ambrassade?
Waarom zet De Ambrassade hier op in?

Bekijk het in bovenstaande video of klik hieronder:

De Ambrassade gaat vollebak voor straf jeugdwerk, kwaliteitsvolle jeugdinformatie en sterk jeugdbeleid. Maar wist je ook dat we inzetten op generatiedoelen? Ja, generatiedoelen. Dat zijn thema’s waar we langdurig en impactgericht het verschil willen blijven maken. Want als we met z’n allen tien jaar lang op dezelfde nagels blijven kloppen, bouwen we aan een samenleving die de stem en kansen van alle kinderen en jongeren versterkt.

Vanaf 2022 werken we samen aan 3 gloednieuwe generatiedoelen:

1. Ruimte: meer plek voor kinderen en jongeren.
2. Recht op vrije tijd: meer vrije tijdskansen voor meer kinderen en jongeren.
3. Mentaal welzijn: de kracht van jeugdwerk inzetten zodat kinderen en jongeren zich goed voelen en positief kunnen ontwikkelen.

Zin om mee het verschil te maken? Laat het onze collega's weten:

Generatie 2030

Wil je meer weten over onze generatiedoelen? Schrijf je dan in op GENERATIE 2030.  Tijdens GENERATIE 2030 op 7 juni in hetpaleis in Antwerpen krijg je meer uitleg over de visie op het generatiedoel, luister je naar verhalen en ervaringen van mensen en organisaties en stellen we enkele wegen naar verandering voor. Doel? We zijn benieuwd naar jouw mening en willen weten hoe jij en je organisatie kunnen bijdragen aan een kwaliteitsvoller leven voor kinderen en jongeren. Daarnaast zal je ook geïnspireerd worden met workshops, debatten, pitches, plaatsbezoeken, enz... Op het einde van de dag maak je jouw engagement bekend en klinken we samen op de tocht vooruit.