[anysurfer.logo]

Schrijf je in voor GENERATIE 2030

Schrijf je in voor GENERATIE 2030

Jeugdwerk   |  3 MEI 2022
GENERATIE 2030

Wil je verandering voor de volgende generatie kinderen en jongeren rond ruimte, recht op vrije tijd en mentaal welzijn? Wij ook! Kom naar GENERATIE 2030, word geïnspireerd, leer nieuwe mensen kennen en zet je schouders onder die wegen naar verandering samen met andere organisaties.

Wij noemen die 3 thema's generatiedoelen. Doelen die het verschil maken voor een generatie kinderen en jongeren. Wat willen we precies?

1. Ruimte: meer plek voor kinderen en jongeren
2. Recht op vrije tijd: meer vrijetijdskansen voor meer kinderen en jongeren
3. Mentaal welzijn: de kracht van jeugdwerk inzetten zodat kinderen en jongeren zich goed voelen en positief kunnen ontwikkelen

Op dit live evenement op 7 juni in hetpaleis in Antwerpen ontvangen we met veel plezier organisaties die samen met ons de generatiedoelen willen waarmaken. We willen meer plek voor kinderen en jongeren en meer vrijetijdskansen voor meer kinderen en jongeren. We willen de kracht van jeugdwerk inzetten zodat kinderen en jongeren zich goed voelen en positief kunnen ontwikkelen. Doe jij met ons mee?

Tijdens GENERATIE 2030 krijg je meer uitleg over de visie op het generatiedoel, luister je naar verhalen en ervaringen van mensen en organisaties en stellen we enkele wegen naar verandering voor. Doel? We zijn benieuwd naar jouw mening en willen weten hoe jij en je organisatie kunnen bijdragen aan een kwaliteitsvoller leven voor kinderen en jongeren. Daarnaast zal je ook geïnspireerd worden met workshops, debatten, pitches, plaatsbezoeken, enz... Op het einde van de dag maak je jouw engagement bekend en klinken we samen op de tocht vooruit.

En we doen dit niet alleen. GENERATIE 2030 werkt samen met meer dan 30 partners uit verschillende sectoren om deze dag vorm te geven. Dank u!