[anysurfer.logo]

Bevraging jongeren mentaal welzijn: verspreid je mee?

Bevraging jongeren mentaal welzijn: verspreid je mee?

Jeugdwerk   |  28 OKTOBER 2022
De Ambrassade onderzoekt, in samenwerking met Pimento, of jeugdwerk bijdraagt aan het mentale welzijn van jongeren. Pimento heeft daarvoor een bevraging opgesteld voor jongeren tussen 12 en 18 jaar. Ze staat open tot 30 november. Verspreid je mee?
Over de bevraging

We willen van jongeren horen of jeugdwerk bijdraagt aan hun mentaal welzijn. We zijn benieuwd of jongeren door verbinding met leeftijdsgenoten zich beter voelen in hun vel. De bevraging focust zich op jongeren tussen 12 en 18 jaar in en buiten het jeugdwerk. We verspreiden ook via scholen. Ze staat open tot 30/11 en duurt ongeveer 5 minuten.

Hoe is mentaal welzijn betrokken op De Ambrassade?

Het jeugdwerk benoemde 6 prioriteiten om ambities te formuleren voor krachtig jeugdwerk in de toekomst. Mentaal welzijn is 1 van die 6 prioriteiten. Lees daarover alles op onze projectwebsite #jeugdwerkwerkt.  Deze bevraging draagt bij aan een ondersteunend kader voor jeugdwerkorganisaties om te werken aan het mentaal welzijn van jongeren. Dat kader lanceren we op het congres #Jeugdwerkwerkt op 6 juni

Verspreid je mee?

Kopieer de link van de bevraging of verspreid de QR code (zie beelden) onder jouw jongeren en vrijwilligers, zodat we zoveel mogelijk respondenten verzamelen. Hoe ruimer de bereikte doelgroep, hoe zinvoller de resultaten. In het voorjaar gaan we hierover nog met jongeren in gesprek via focusgroepen.

Bedankt om mee te werken aan ons Generatiedoel Mentaal welzijn!