[anysurfer.logo]

Wat met onze vormingen en collegagroepen?

Wat met onze vormingen en collegagroepen?

Jeugdwerk   |  6 MEI 2020

Nu de corona-maatregelen wat langer zullen duren als eerst voorzien, zullen wij ook de vormingen, collegagroepen of studiedagen die plaatsvinden in mei verplaatsen of een online alternatief voorzien. 

 • Collegagroep API's
  De collegagroep API's zou doorgaan op woensdag 13 mei. Samen met de Api's (aanspreekpunten integriteit) uit het jeugdwerk hebben we beslist om deze collegagroep te annuleren. 
  Was je ingeschreven voor deze collegagroep? Stuur dan zeker een mailtje of bel naar Jasmien Schutz (jasmien.schutz@ambrassade.be - 02 551 13 91) 

 • Jeugdwerktweedaagse
  De jeugdwerktweedaagse zou hebben plaatsgevonden op donderdag 14 en vrijdag 15 mei. Ook dit evenement besloten we om te annuleren. Ook voor een online alternatief programma hebben we gepast. We stellen vast dat de doelstelling van de jeugdwerktweedaagse op dit moment niet aansluit met de realiteit van vele jeugdorganisaties. We hebben daarom besloten de tweedaagse te annuleren. 
  Zit je hier rond toch nog met een vraag? Bel of mail dan naar Timmy Boutsen (timmy.boutsen@ambrassade.be - 02 551 13 65).

 • Leernetwerk Diversiteit
  Het leernetwerk was gepland op woensdag 20 mei. Ook voor dit evenement leek het ons best te annuleren. 
  Heb je een vraag over het leernetwerk? Bel of mail dan naar Jasmien Schutz (jasmien.schutz@ambrassade.be - 02 551 13 91).

 • Collegagroep coördinatoren
  De collegagroep coördinatoren zou doorgaan op vrijdag 29 mei. Net zoals bij alle onze andere evenementen in mei leek het ons best om te annuleren. Als je met een vraag zit rond de annulatie van de collegagroep coördinatoren, dan kan je terecht bij Fréderique Loones (frederique.loones@ambrassade.be).

 • Collegagroep vorming
  De collegagroep vorming gaat door op dinsdag 2 juni. We hebben beslist om deze online door te laten gaan. Uiteraard zorgen we voor fijne online methodieken! De uitnodiging en het programma volgen snel. Heb je een vraag over de collegagroep vorming? Bel of mail dan naar Jasmien Schutz (jasmien.schutz@ambrassade.be - 02 551 13 91).

 • Netwerkmoment duurzaamheid
  Dit netwerkmoment rond duurzaamheid zou doorgaan op woensdag 3 juni. We hebben beslist om dit evenement te annuleren. We bekijken of we een nieuwe datum prikken in het werkjaar 2020-2021.
  Heb je vragen over het annuleren van het netwerkmoment? Bel of mail naar An Van Lancker (an.vanlancker@ambrassade.be - 02 551 13 79)

 • Netwerklunch met journalisten
  We hadden de netwerklunch gepland op vrijdag 5 juni, maar omdat het onzeker blijft of we dan al met een grotere groep mogen samenkomen, hebben we beslist om deze editie te annuleren. Waarschijnlijk zal er begin 2021 een nieuwe netwerklunch gepland worden.
  Met je vragen omtrent de netwerklunch kan je terecht bij Jory Maeyaert (jory.maeyaert@ambrassade.be of 02 551 13 54).