[anysurfer.logo]

Masterclass #KrachtvanDiversiteit: sterk diversiteitsbeleid binnen jouw organisatie

Masterclass #KrachtvanDiversiteit: sterk diversiteitsbeleid binnen jouw organisatie

Jeugdwerk   |  3 DECEMBER 2018
masterclass #KrachtvanDiversiteit

Op het congres #Jeugdwerkwerkt stelden we de agenda voor de toekomst voor. Een agenda die we samen met het hele jeugdwerk samenstelden. Een onderdeel van die agenda zijn de 5 uitdagingen waarop het jeugdwerk moet inzetten om relevant te blijven in de samenleving van de toekomst. Eén van die uitdagingen is diversiteit in het jeugdwerk. Maar hoe zet je dan in op zo een complex thema? En hoe pak je dat goed aan?


Om je op weg te helpen organiseren we een Masterclass #KrachtvanDiversiteit. We focussen op je eigen organisatie. Hoe zorg je ervoor dat je een sterk diversiteitsbeleid uitzet in je eigen werking, dat gedragen is door al je collega's en je vrijwilligers? Hoe begin je aan zo een beleid? En hoe krijg je dat helemaal ingebed in je organisatie? Dat zijn vragen die we proberen te beantwoorden tijdens de masterclass. Zodat je nadien vol inspiratie, maar ook vol goesting en praktische kennis aan de slag kan binnen jouw eigen organisatie.

Van een straf panel gesprek, tot toffe workshops en inspirerende uiteenzettingen, we bieden het allemaal aan op de Masterclass #KrachtvanDiversiteit. 

Iets voor jou?