[anysurfer.logo]

Jeugdwerk en corona: nieuwe maatregelen en steunmaatregelen

Jeugdwerk en corona: nieuwe maatregelen en steunmaatregelen

Jeugdwerk   |  18 MAART 2020

Dinsdagavond 17 maart kwam de Nationale Veiligheidsraad samen. Daar werd beslist om de maatregelen die reeds bestonden om het corona-virus in te dijken te verstrengen. Er werd ook extra aandacht besteed aan controle en handhaving. Ook de Vlaamse overheid kwam woensdag 18/3 samen en nam nieuwe maatregelen en steunmaatregelen. 

De maatregelen die op 17/3 genomen werden gelden van woensdag 18/3, 12u00 tot en met zondag 5 april.

Welke corona-maatregelen zijn op dit moment van toepassing? 

We verzamelden de maatregelen die op dit moment van toepassing zijn om het corona-virus in te dijken. Bekijk het artikel in het kennisonderwerp 'Corona en Jeugdwerk' op onze website

Welke steunmaatregelen zijn er op dit moment van toepassing? 

De overheid kwam ook al met een aantal steunmaatregelen op de proppen om de gevolgen van de corona-maatregelen te verzachten. Ook deze maatregelen lijstten we op in een artikel. 

Waar kan je terecht met je vragen? 

Om zo snel mogelijk antwoord te vinden op je vragen, maakten we een artikel aan over waar je met je vragen terecht kan. We verwijzen ook door naar onze FAQ-artikelen, waar veelgestelde vragen al een antwoord kregen. 

Al deze pagina's zullen ge├╝pdatet worden van zodra er nieuwe maatregelen of steunmaatregelen genomen worden. Ook als er nieuwe plekken zijn waar je terecht zou kunnen met je vragen, voegen wij deze toe aan het artikel.