[anysurfer.logo]

Collegagroep communicatie: schrijf je nu in!

Collegagroep communicatie: schrijf je nu in!

Jeugdwerk   |  18 SEPTEMBER 2018

Goed nieuws, de inschrijvingen voor de collegagroep communicatie van dit werkjaar zijn geopend! 
Een ook het programma voor de 4 collegagroepen staat online. 

Programma collegagroep communicatie 2018-2019

 • dinsdag 2 oktober

  De eerste collegagroep van het werkjaar 2018-2019 staat volledig in het teken van online advertenties. Om een groot bereik te hebben op social media word je de dag van vandaag bijna verplicht om te werken met advertenties. Alleen is het niet zo simpel om te weten hoe je daar aan begint, en hoe je jouw budget dan het best kan inzetten.
  Kwinten Lambrechts neemt ons in de voormiddag helemaal mee in de wereld van de Facebook en Instagram ads. In de namiddag zetten we een advertentielab op en gaan we samen aan de slag.

 • dinsdag 11 december

  In december focussen we op het onderwerp 'crisiscommunicatie', we nodigen een spreker uit die ons meeneemt in hoe je een sterke crisiscommunicatie uitbouwt. In de namiddag maken we tijd om enkele cases uit het jeugdwerk aan bod te laten komen. O.a. Sarah Latré, communicatieverantwoordelijke van de Vlaamse Jeugdraad, brengt een case rond hoe zij de communicatie naar aanleiding van de Pano-reportage rond Schild en Vrienden aanpakte. 

 • dinsdag 12 maart

  De collegagroep van maart staat in het teken van lay-out en huisstijl.  In de voormiddag geven we het woord aan een communicatie-expert. Hoe ga je aan de slag met je huisstijl? Hoe maak je jouw organisatie herkenbaar in beelden, documenten, ... In de namiddag nemen we tijd om zelf aan de slag te gaan met wat we leerden in het voormiddag-gedeelte. 

 • dinsdag 4 juni 

  In de collegagroep van juni focussen we op participatie. In de voormiddag geven we het woord aan een communicatie-expert. In de namiddag nemen we tijd om enkele cases uit het jeugdwerk te bespreken.  

Zin om er bij te zijn? Schrijf je dan nu in!