[anysurfer.logo]

Wat is WAT WAT?

Wat is WAT WAT?

WAT WAT
WAT WAT logo

WAT WAT is een platform van meer dan 70 organisaties die jongeren willen informeren en toeleiden naar advies of hulp. Door de krachten te bundelen onder 1 merknaam gaan we de versnippering aan initiatieven, websites en campagnes tegen. WAT WAT versterkt zo de jongerencommunicatie van tal van organisaties.

Jongeren hebben vooral bij eerste keren behoefte aan informatie: een eerste lief, een eerste keer alleen op reis, een eerste keer op zoek naar werk of woonst,… WAT WAT daagt hen uit, inspireert, empowert en connecteert met advieskanalen wanneer nodig. Het merk WAT WAT bestaat uit: 

 • Watwat.be, een online platform waar tal van organisaties hun kennis en expertise op maat van jongeren vertalen. Deze content wordt ook beschikbaar voor andere websites zoals awel.be
 • WAT WAT social: niet alle jongeren gaan even actief op zoek naar informatie. We brengen jongereninformatie waar jongeren zijn: op sociale media. Met visuele en herkenbare content op maat van het kanaal. De focus ligt op videocontent voor Youtube met jongeren in de hoofdrol. 
 • Het WAT WAT label: een herkenbaar kwaliteitslabel voor informatieproducten.
Wil je graag partner worden van WAT WAT? Contacteer Liesa Carton.

Liesa          Carton
Liesa Carton
 • Hoofdredacteur watwat.be en ondersteuner partnernetwerk