[anysurfer.logo]

Jeugdwerk

Jeugdwerkwerkt

Nieuwe maatregelen voor jeugdwerk vanaf 1 februari van kracht

Vanaf maandag 1 februari 2021 gelden er nieuwe maatregelen voor georganiseerd vrije tijdsaanbod voor kinderen en jongeren tot en met 18 jaar.

Zowel voor kinderen tot en met 12 jaar, als voor jongeren van 13 tot en met 18 jaar zijn er nieuwe maatregelen die het mogelijk maken om toch nog te genieten van jeugdwerkactiviteiten.

Benieuwd welke maatregelen je moet volgen als je een jeugdwerkactiviteit wil organiseren? Wij zetten ze even op een rijtje voor jou.

Agenda voor de toekomst

We gaan ook verder aan de slag met de agenda voor de toekomst. We nemen het DNA en de missie van het jeugdwerk, maar ook de 5 toekomstthema's mee in alles wat we doen.

Wil je meer weten over het DNA en de missie van het jeugdwerk? Check dan zeker het onderwerp #Jeugdwerkwerkt in onze kennis. Of heb je interesse in één van de vijf thema's van de agenda van de toekomst? Neem een kijkje in op de pagina Kennis, waar je heel wat interessante artikels rond Kracht van Diversiteit, Kracht van Vrijwilligers, Kracht van de stem, Kracht van Kruispunten en Kracht van Experiment terug kan vinden.

Ook het basiswerk jeugdwerk werd helemaal overgezet naar onze nieuwe website. Je kan er terecht voor een uitgebreid overzicht van de geschiedenis van het jeugdwerk, het landschap, hoe het jeugdwerkbeleid werkt, enz.