[anysurfer.logo]

Jeugdwerk

Jeugdwerkland

Belangrijk nieuws

Je kan er dit jaar niet om heen: het jeugdwerk moet beginnen aan het schrijven van een beleidsnota voor de periode 2022-2025. En ook al ben je eigenlijk nog volop bezig met het uitvoeren van je huidige beleidsnota, toch moet je je alweer voorbereiden op een nieuwe beleidsperiode.
Wij helpen je alvast met je nieuwe beleidsplanningsperiode 2022-2025 zodat je vóór 1 januari 2021 een sterke en kwaliteitsvolle beleidsnota kan indienen. Daarom stelden we een straf ondersteuningstraject beleidsplanning samen, bestaande uit een poster, een toolbox, 7 open vormingsmomenten en één consultatiemoment.

Agenda voor de toekomst

We gaan ook verder aan de slag met de agenda voor de toekomst. We nemen het DNA en de missie van het jeugdwerk, maar ook de 5 toekomstthema's mee in alles wat we doen.

Wil je meer weten over het DNA en de missie van het jeugdwerk? Check dan zeker het onderwerp #Jeugdwerkwerkt in onze kennis. Of heb je interesse in één van de vijf thema's van de agenda van de toekomst? Neem een kijkje in op de pagina Kennis, waar je heel wat interessante artikels rond Kracht van Diversiteit, Kracht van Vrijwilligers, Kracht van de stem, Kracht van Kruispunten en Kracht van Experiment terug kan vinden.

Ook het basiswerk jeugdwerk werd helemaal overgezet naar onze nieuwe website. Je kan er terecht voor een uitgebreid overzicht van de geschiedenis van het jeugdwerk, het landschap, hoe het jeugdwerkbeleid werkt, enz.