[anysurfer.logo]

Jeugdwerk

Jeugdwerkwerkt

Jeugdwerkregels najaar

Na een meer dan een geslaagde jeugdwerkzomer, gaan we nu met heel het jeugdwerk voor een straf werkjaar. Maar mag dat wel? Benieuwd welke activiteiten mogen doorgaan? Aan welke regels je je moet houden? En hoe het nu zit met die groene, gele, oranje of rode fases? Check dan nu de jeugdwerkregels voor het werkjaar. 

Ambriage

Onze vormingen, studiedagen en collegagroepen van 2020-2021 staan online. Je kan nog niet inschrijven voor elk evenement, maar de data staan wel al vast. Dus hou de dagen waarop een interessante studiedag of collegagroep voor jou doorgaat alvast vrij in je agenda.

Ondersteuningtraject Beleidsnotaproces

Het jeugdwerk schrijft een beleidsnota voor de periode 2022-2025. Wij helpen je alvast met je nieuwe beleidsplanningsperiode 2022-2025 zodat je vóór 1 januari 2021 een sterke en kwaliteitsvolle beleidsnota kan indienen. Daarom stelden we een straf ondersteuningstraject beleidsplanning samen, bestaande uit een poster, een toolbox, 8 open vormingsmomenten en één consultatiemoment.

Agenda voor de toekomst

We gaan ook verder aan de slag met de agenda voor de toekomst. We nemen het DNA en de missie van het jeugdwerk, maar ook de 5 toekomstthema's mee in alles wat we doen.

Wil je meer weten over het DNA en de missie van het jeugdwerk? Check dan zeker het onderwerp #Jeugdwerkwerkt in onze kennis. Of heb je interesse in één van de vijf thema's van de agenda van de toekomst? Neem een kijkje in op de pagina Kennis, waar je heel wat interessante artikels rond Kracht van Diversiteit, Kracht van Vrijwilligers, Kracht van de stem, Kracht van Kruispunten en Kracht van Experiment terug kan vinden.

Ook het basiswerk jeugdwerk werd helemaal overgezet naar onze nieuwe website. Je kan er terecht voor een uitgebreid overzicht van de geschiedenis van het jeugdwerk, het landschap, hoe het jeugdwerkbeleid werkt, enz.