[anysurfer.logo]

Jeugdwerk

Jeugdwerkland

Fourage is weer achter de rug. 235 deelnemers en 35 workshopgevers stonden klaar om bij te leren of om het beste van zichzelf te geven. Vrijwilligers en professionals vanuit alle hoeken van Vlaanderen.
Twee dagen vol workshops en toffe babbels. We hebben er van genoten. 
Was je erbij en wil je nog even nagenieten? Of heb je Fourage gemist en wil je toch ook iets meepikken. Check het artikel 'Dit was Fourage 2019' waar je verslagen, presentaties en foto's terug kan vinden. 

In maart staat er ook weer heel wat op de planning. 

We gaan ook verder aan de slag met de agenda van de toekomst. We nemen het DNA en de missie van het jeugdwerk, maar ook de 5 toekomstthema's mee in alles wat we doen. 
Wil je meer weten over het DNA en de missie van het jeugdwerk? Check dan zeker het onderwerp #Jeugdwerkwerkt in onze kennis. Of heb je interesse in één van de vijf thema's van de agenda van de toekomst? Neem een kijkje in op de pagina Kennis, waar je heel wat interessante artikels rond Kracht van Diversiteit, Kracht van Vrijwilligers, Kracht van de stem, Kracht van Kruispunten en Kracht van Experiment terug kan vinden. 

Ook het basiswerk jeugdwerk werd helemaal overgezet naar onze nieuwe website. Je kan er terecht voor een uitgebreid overzicht van de geschiedenis van het jeugdwerk, het landschap, hoe het jeugdwerkbeleid werkt, enz.