[anysurfer.logo]

Jeugdwerk

Jeugdwerkland

De voorbije maanden zijn we vol goesting in het nieuwe werkjaar gedoken. Basisvorming startende jeugdwerker, collegagroep communicatie, coördinatoren en vorming, een leernetwerk diversiteit rond toegankelijkheid, een vernieuwd boekje rond het (ver)bouwen van jeugdlokalen, een nieuw project rond jeugdwerk en jeugdhulp en nog zoveel meer.

Er werd dus heel wat in gang gezet de laatste weken, en er staat nog veel meer op de planning voor de komende maanden. 

We gaan ook verder aan de slag met de agenda van de toekomst. We nemen het DNA en de missie van het jeugdwerk, maar ook de 5 toekomstthema's mee in alles wat we doen. Zo kan je het komende voorjaar alvast drie straffe Masterclasses rond de Kracht van Diversiteit, de Kracht van de Stem en de Kracht van Kruispunten volgen.
Wil je meer weten over het DNA en de missie van het jeugdwerk? Check dan zeker het onderwerp #Jeugdwerkwerkt in onze kennis. Of heb je interesse in één van de vijf thema's van de agenda van de toekomst? Neem een kijkje in op de pagina Kennis, waar je heel wat interessante artikels rond Kracht van Diversiteit, Kracht van Vrijwilligers, Kracht van de stem, Kracht van Kruispunten en Kracht van Experiment terug kan vinden. 

Ook het basiswerk jeugdwerk werd helemaal overgezet naar onze nieuwe website. Je kan er terecht voor een uitgebreid overzicht van de geschiedenis van het jeugdwerk, het landschap, hoe het jeugdwerkbeleid werkt, enz.