[anysurfer.logo]

Dit was Congres #Jeugdwerkwerkt

Dit was Congres #Jeugdwerkwerkt

Jeugdwerk   |  27 JUNI 2023

Dat #Jeugdwerkwerkt bewezen we tijdens het congres op 6 juni. Meer dan 600 jeugdwerkers, beleidsmakers en collega's uit andere sectoren hadden het samen met ons over de impact van het jeugdwerk.

Kampvuurkaartjes

Tijdens de ochtendshow van Congres #Jeugdwerkwerkt lieten we het publiek aan de hand van een kaartspel in gesprek gaan met elkaar over het jeugdwerkeffect

De kampvuurkaartjes zijn er om samen met je vrijwilligers of deelnemers een gesprek aan te gaan over welk effect hun deelname aan het jeugdwerk heeft op hun leven, op de buurt waarin ze leven, enz. 

Wil je graag zelf aan de slag met de kampvuurkaartjes tijdens een activiteit of kamp? Dat kan! 

Je kan een printbare versie downloaden of een gedrukt kaartspel bestellen. Gratis en voor niets!

Benieuwd hoe je aan de slag kan met de kampvuurkaartjes? 

We lieten enkele vrijwilligers en beleidsmakers met elkaar in gesprek gaan aan de hand van de kampvuurkaartjes. Laat je inspireren door hun gesprekken.

5 beleidsmakers in gesprek over het jeugdwerkeffect

Tinne Rombouts (CD&V), Orry Van de Wauwer (CD&V), Jeremy Vaneeckhout (Groen), Freya Perdaens (N-VA) en Hannes Anaf (Vooruit) vertellen over het effect dat het jeudwerk had in hun leven.

3 ge├źngageerde jongeren in gesprek over het jeugdwerkeffect

Koen (Fos Open Scouting), Delphine (Chirojeugd Vlaanderen en Karibu) en Hermelinde (Vlaamse Dienst Speelpleinwerking) vertellen over het effect dat het jeugdwerk heeft in hun leven.

4 vrijwilligers in gesprek over het jeugdwerkeffect

Ike (EJV, Evangelische Jeugdverbond en Karibu), Asimwe (Karibu en Chirojeugd Vlaanderen), Thijs (JNM, Jeugdbond voor Natuur en Milieu) en Wietse (Chirojeugd Vlaanderen) vertellen over het effect dat het jeugdwerk heeft in hun leven.