[anysurfer.logo]

Schrijf je in voor de leerdagen voor ervaren jeugdwerkers!

Schrijf je in voor de leerdagen voor ervaren jeugdwerkers!

Jeugdwerk   |  26 JUNI 2023

Formaat, De Ambrassade en JES slaan de handen in elkaar en zetten afgelopen werkjaar een krachtig traject op voor ervaren jeugdwerkers. De coachingsdag ging reeds door in mei. Op donderdag 19 en donderdag 26 oktober 2023 staan twee boeiende leerdagen op de planning.

Tijdens deze leerdagen zullen we dieper ingaan op één of meerdere thema’s die tijdens de coachingsdag naar boven zijn gekomen. We hebben hier de kans om experten van binnen en buiten de jeugdwerksector aan het woord te laten, maar gaan ook aan de slag met de noden en expertise van de aanwezige groep ervaren jeugdwerkers.

Het doel is om toe te werken naar concrete stappen die je kan toepassen in je dagelijkse praktijk en functioneren als jeugdwerker. Net zoals op de coachingsdag zullen er op de leerdagen gebruik gemaakt worden van verschillende coachings-, reflectie-, uitwisselings- en vormingstechnieken. 

 • Op leerdag 1 (19 oktober 2023) werken we rond groeien als professional met een focus op werk-privébalans.
 • Leerdag 2 (26 oktober 2023) zal gaan over politiserend werken en beleidsbeïnvloeding. We werken rond jullie ervaringen en laten ook experten aan het woord.
Telkens dragen de groep, de facilitatoren en de diversiteit in gehanteerde methodieken bij tot een krachtige leer- en reflectieomgeving. 

Lisa           Franken
Lisa Franken
 • Jeugdwerkondersteuner