[anysurfer.logo]

International seminar rond mentaal welzijn in het jeugdwerk

International seminar rond mentaal welzijn in het jeugdwerk

Jeugdwerk   |  11 JUNI 2024

Ben je een jeugd(informatie)werker? Werk je binnen je organisatie rond mentaal welzijn van jongeren? Wil je geïnspireerd worden door internationale sprekers en nieuw ontwikkelde tools voor jongerenwerkers? Drie keer ja? 
Kom dan naar the international *YIMINDS' seminar over mentale gezondheid van jongeren in het jeugd(informatie)werk in Brussel op dinsdag 10 september 2024!


Wat kan je verwachten?

  • Voorstelling van de uitkomsten van het YIMinds project
  • Panels met mentale gezondheidsexperts, jongeren, jeugdwerkers en beleidsmakers.
  • Workshops voor jeugdwerkers over het speelveld mentaal welzijn en stressmanagement en veerkracht als jeugdwerker

Wil je graag deelnemen? Vul dan dit formulier in. Registreer vroeg, want de plaatsen zijn beperkt. Je ontvangt een bevestiging per e-mail wanneer je je volledig hebt ingeschreven en je plaats is bevestigd - of je wordt geïnformeerd dat je op de wachtlijst staat. Als er een annulering is, ontvang je tussen 10 juli en 31 juli een e-mail om je plaats te bevestigen. In augustus ontvang je een infopakket.


* YIMinds is een tweejarig Erasmus+ project gericht op het verbeteren van de kennis en ondersteuning van jongeren op het gebied van geestelijke gezondheid onder jeugd(informatie)werkers in heel Europa. Onze activiteiten omvatten enquêtes, gidsen, een podcastreeks en een online bewustmakingscampagne - allemaal ontworpen om de behoeften van jongeren op het gebied van geestelijke gezondheid aan te pakken en de dialoog en samenwerking tussen belanghebbenden te bevorderen. Dit project is een samenwerking tussen Europese jongerenorganisaties uit België, Luxemburg, Spanje, Estland, Griekenland, Cyprus, Oostenrijk en Schotland. Vertaald met DeepL.com (gratis versie)