[anysurfer.logo]

Beluister de YIMinds podcast over mentaal welzijn!

Beluister de YIMinds podcast over mentaal welzijn!

Jeugdwerk   |  27 MEI 2024

Ben je bezig met mentaal welzijn in het jeugdwerk? Goesting in inspirerende ideeën en praktijken? Beluister dan nu de ERYICA YIMinds podcast over mentale gezondheid in het jeugdwerk en word geïnspireerd door good practices, tips, tools en zoveel meer!

In de eerste aflevering gaat Ambrassade-collega Aagje Rottiers in gesprek met Dimitra (Cyprus) en Marit (Estland) over de noodzaak, rol en waarde van het jeugdwerk als het gaat over mentaal welzijn.

YIMinds is een tweejarig Erasmus+ project gericht op het verbeteren van de kennis en ondersteuning van jongeren op het gebied van geestelijke gezondheid onder jongerenwerkers in heel Europa. Ze ontwikkelden onderzoek, een gids voor jeugd(informatie)werkers, een podcast, online bewustmakingscampagne enzovoort. Dit is allemaal ontworpen om de behoeften van jongeren op het gebied van geestelijke gezondheid aan te pakken en de dialoog en samenwerking tussen belanghebbenden te bevorderen. Dit project is een samenwerking tussen Europese jongerenorganisaties uit België, Luxemburg, Spanje, Estland, Griekenland, Cyprus, Oostenrijk en Schotland. 


Benieuwd naar nog meer YIMinds materiaal?

*Binnenkort is er ook de Nederlandstalige versie van de gids. Hou hiervoor zeker de website van De Ambrassade in de gaten.