[anysurfer.logo]

PROJECTOPROEP: Speelkansen voor kinderen en tieners met een beperking

PROJECTOPROEP: Speelkansen voor kinderen en tieners met een beperking

  |  6 NOVEMBER 2023
Projectoproep inclusieve speelterreinen

Kind en Samenleving lanceert een projectoproep om inclusieve speelruimte te realiseren, samen mét kinderen en jongeren met een beperking. 


Staat er in de omgeving van jouw jeugdlokaal, in jouw wijk of in je gemeente een herinrichting van een plein gepland? Of wil je graag zelf met je organisatie wegen op een kindvriendelijke, maar vooral inclusieve transformatie van je buurt- of wijkplein? 

Ga dan een samenwerking aan met een gemeente, een school bijzonder onderwijs of doelgroepenorganisatie en dien in! Het project voorziet een professionele ondersteuning door Kind en Samenleving bij de uitvoering van een inspraakproces tussen jouw doelgroep, je organisatie en de gemeente. 

Kind & Samenleving zal daarbij al haar kennis en expertise inzetten om deze noden en wensen ruimtelijk te vertalen. Met deze pilootprojecten willen ze zelf ervaring en kennis met deze bijzondere doelgroepen ontwikkelen en ontsluiten, wat nog meer kinderen en jongeren ten goede zal komen. Zeker de moeite om in te dienen dus! 

Voor meer info en alle voorwaarden, check de projectoproep op de site van Kind en Samenleving. 

Peter           Bosschaert
Peter Bosschaert
 • Beleidsmedewerker ruimte & mobiliteit