[anysurfer.logo]

Masterclass Jeugdhulp en Jeugdwerk #KrachtvanKruispunten: programma online

Masterclass Jeugdhulp en Jeugdwerk #KrachtvanKruispunten: programma online

Jeugdwerk   |  4 FEBRUARI 2019

De allereerste Masterclass #KrachtvanKruispunten gaat over het kruispunt van (of de verbinding tussen) jeugdhulp en jeugdwerk. Wil je zelf (verder) aan de slag met jongeren die in voorziening verblijven of ervaring hebben met jeugdhulp? Wil je de jeugdhulpsector leren kennen? Lees dan zeker verder en schrijf in! 

kort overzicht programma

  • De wereld van jeugdhulp - Eddy Van den Hove van het Vlaams Welzijnsverbond
    We duiken onder in de wereld van de jeugdhulp: Hoe zit deze wereld in elkaar? Wat zijn actuele uitdagingen in de sector? Waar liggen er opportuniteiten om samen te werken?
  • Bespreking over de structurele samenwerking van Artforum met De Wissel en andere voorzieningen
    Hoe kijken jeugdhulporganisaties en jeugdhulpwerkers naar ons als jeugdwerk(ers)? En omgekeerd? Hoe hebben zij deze samenwerking aangepakt en wat hebben ze daaruit geleerd?
  • Cachet Safari
    We laten jongeren ons meenemen door Brussel in hun ervaring met jeugdhulp: Hoe kijken jongeren met een jeugdhulpervaring het jeugdwerk? Waar hebben de jongeren met een jeugdhulpervaring nood aan als het gaat over vrijetijdsbeleving? Op locatie: wandeling door Brussel

Heb je interesse en wil je het volledige programma bekijken? Bekijk dan zeker de kalenderpagina van de Masterclass waar je ook kan inschrijven.