[anysurfer.logo]

Basisvorming startende jeugdwerker

Basisvorming startende jeugdwerker najaar

startende jeugdwerkers   |  24 SEPTEMBER 2024 - 8 OKTOBER 2024
Ben je maximaal 1 jaar bezig in je eerste job als jeugdwerker? Wil je graag je basis skills en netwerk versterken binnen het jeugdwerk? Kom dan naar onze tweedaagse waarin je alle basics die elke startende jeugdwerker achter de kiezen moet hebben om je weg te vinden binnen het jeugdwerk en je organisatie! 


We verdiepen je competenties door in te zoomen op jou, je organisatie en op het diverse jeugdwerklandschap. We verbreden ook je horizon én netwerk door in te zoomen op de missie en visie van jouw organisatie en die van anderen. Daarnaast scherpen we je timemanagement skills aan en kan je via een keuzesessie (vergadertechnieken, vrijwilligersbeleid…) jouw expertise rond een thema/skill verder ontwikkelen. Kortom, alles wat je nodig hebt als startende beroepskracht om dat extra duwtje in de rug te krijgen! 

Het traject van twee dagen wordt aangeboden in het najaar 2024 en herhaald in het voorjaar 2025. Je kiest voor het traject in het najaar of in het voorjaar. Je neemt twee volledige dagen deel. 

Deze editie van de basisvorming is de editie zonder overnachting. 

Heb je nog iets nodig om ten volle te kunnen participeren aan de vorming? (tolk, rolstoeltoegankelijkheid, grote prints, taalondersteuning, …) Aarzel niet om contact op te nemen en we bekijken samen met jou hoe we dit kunnen verwezenlijken.

Doelgroep

Deze vorming richt zich op startende jeugdwerkers die maximum 1 jaar bezig zijn aan hun eerste job als beroepskracht in het jeugdwerk.

Per organisaties mogen er maximum 4 jeugdwerkers deelnemen. Op die manier proberen we de uitwisselingen te verrijken. Opgelet, de vorming is enkel bedoeld voor startende beroepskrachten die werken voor een organisatie die erkend is binnen het Vlaams Jeugddecreet. 

 Praktische informatie

 • Najaar: dinsdag 24/09/2024 en donderdag 8/10/2024

Kan je niet aanwezig zijn op deze data maar wil je wel de basisvorming volgen? Schrijf je dan in voor de volgende editie in maart 2025.

Lennert           Vorsselmans
Lennert Vorsselmans
 • Medewerker jeugdwerkondersteuning
 • De Ambrassade, Léopoldstraat, Brussel, België

€ 100 (sociaal tarief) - € 160 (standaardtarief) - € 220 (solidariteitstarief) 

Klik hier voor info over prijzenbeleid en annuleren.

 • 24 SEPTEMBER 2024 | 09:00-16:30
 • 8 OKTOBER 2024 | 09:00-16:30