[anysurfer.logo]

Wij Pestvrij: win een antipestpakket voor jouw jeugdvereniging

Wij Pestvrij: win een antipestpakket voor jouw jeugdvereniging

Jeugdwerk   |  14 OKTOBER 2024

Help een van jullie groepen een antipestpakket van €1.250 te winnen. Met de hulp van Wij Pestvrij bouw je gratis en op korte tijd een écht antipestbeleid uit. Inclusief een materiaalprijs van €250! 


Wij Pestvrij is een prijs op maat van leidingsploegen, jongeren die maar een beperkte tijd per week bezig zijn met hun engagement. Het resultaat moet dus niet alleen doeltreffend, maar ook haalbaar zijn. Wij Pestvrij is een initiatief van Tumult en Sportieq, met de steun van het Vlaams Netwerk Kies Kleur tegen Pesten en Materiaalmagazijn.

Deel de oproep (met post, story of video) met jullie groepen.

Wat kan je winnen?

  • 5 begeleide workshops (min. 2 uur) t.w.v. 1.000 euro, waarin jullie samen met de begeleiding de Wij Pestvrij-toolkit doorlopen. 
  • Een bon voor 250 euro aan spelmateriaal met dank aan onze partner MateriaalMagazijn 
  • Last-but-not-least: een sterk onderbouwd antipestbeleid voor de toekomst

Hoe kan je winnen?

Het enige dat jullie nodig hebben om kans te maken, is: 

  • De goesting om iets op te starten waar jullie als groep de vruchten van zullen plukken. 
  • Het engagement om met zoveel mogelijk begeleid(st)ers tijd vrij te maken voor 5 sessies (van min. 2 uur) en actief mee te werken. 
Stel je kandidaat t.e.m. 3 november via het motivatieformulier! De jury van Tumult en Sportieq bekijkt alle inzendingen en kiest 2 winnaars. We kiezen één winnaar uit het jeugdwerk en één uit de sport. Die worden bekendgemaakt voor de krokusvakantie 2025.

De winnaars van de wedstrijd hebben het voordeel dat ze het hele traject begeleid kunnen doorlopen, zodat het resultaat met zekerheid kwaliteitsvol zal zijn, én zij krijgen een extra materiaalprijs. Maar je kan ook zelf heel wat realiseren met de gratis ‘Do it yourself’-toolkit.