[anysurfer.logo]

Tweede voorraad hygiënepakketten dankzij Minister Dalle

Tweede voorraad hygiënepakketten dankzij Minister Dalle

Jeugdwerk   |  16 JUNI 2020

Vorige week kreeg je het nieuws dat Colruyt Laagste Prijzen 10.000 pakketten met hygiënemateriaal doneerde aan het jeugdwerk. Het succes van de hygiënepakketten was enorm, in een tweetal uur was de hele voorraad de deur uit. Vele organisaties en groepen waren te laat om een bestelling te plaatsen, en bleven met lege handen achter.

Minister van Jeugd Benjamin Dalle schiet ons nu te hulp. Dankzij een investering van een half miljoen euro kunnen we opnieuw een lading hygiënepakketten verdelen.  Fantastisch nieuws, want zo krijgen de groepen en organisaties die naast een bestelling grepen, toch nog een nieuwe kans. 

Dat wil dus zeggen dat je dinsdag 16/6, om 13u30 stipt, hygiënepakketten kan bestellen! De voorraad is opnieuw beperkt. First come, first serve. Hoe sneller jij of je lokale groepen dus een hygiënepakket bestellen, hoe beter.
Er komt na deze tweede ronde geen nieuwe voorraad, OP = OP. Trommel je (lokale) groepen dus op en zet je allemaal om 13u30 stipt achter je computer om je bestelling door te geven.

Wat zit er in zo een pakket?

  • 50 beschermende mondmaskers
  • 5 flessen vloeibare zeep
  • 1 fles handonstmettingsgel van 1 liter
  • 3 dozen zakdoekjes
  • 3 keer spray met allesreiniger
  • 2 keer 275 meter papier op een rol
  • 1 grote fles allesreiniger

Hoe kan je een hygiënepakket bestellen?

De hygiënepakketten kan je bestellen via de website van MateriaalMagazijn. Maar ga zeker eerst even kijken naar de infopagina op onze website. Het is belangrijk dat je goed weet welke stappen je moet volgen, alvorens je een bestelling plaatst.
Let op: je kan maximum 5 pakketten per vereniging of groep bestellen. Je zal de hygiënepakketten ook zelf moeten afhalen. Op de infopagina kom je hier meer over te weten.

Oproep vrijwilligers om de pakketten uit te delen

We zijn nog op zoek naar vrijwilligers om op verschillende locaties waar de bestellingen zullen afgehaald worden te helpen met het samenstellen en uitdelen van de hygiënepakketten.

Heb je zin om op dinsdag 23 (namiddag), woensdag 24 (voor- en namiddag), donderdag 25 juni (voor- en namiddag) en vrijdag 26 juni (voormiddag) te helpen? We deden een oproep op onze website waar je alle info terug kan vinden.

Het gratis aanbieden van de hygiënepakketten werd mogelijk gemaakt door de ongelofelijke inzet van Minister van Jeugd Benjamin Dalle, Colruyt Laagste Prijzen, Materiaalmagazijn, DMVH, De Ambrassade, de inzet van vele vrijwillige jeugdwerkers en lokale besturen die mee voor de afhaallocaties zorgen.