[anysurfer.logo]

Schrijf je in voor Ambras Terras op 22 september

Schrijf je in voor Ambras Terras op 22 september

Jeugdwerk   |  12 SEPTEMBER 2023

Deelnemen is gratis, maar inschrijven verplicht. Ben jij al ingeschreven?

Ambras Terras: het start-van-het-werkjaar-feest voor jeugdwerkers, jeugdinformatie-organisaties, vrijwilligers van de Vlaamse Jeugdraad, beleidsmakers en andere vrienden van De Ambrassade, de Vlaamse Jeugdraad, WAT WAT en Waddist.

We starten het werkjaar 2023-2024 op een feestelijke manier, met een hapje, een drankje en een gezellige babbel. Vier je met ons mee? Ambras Terras zal dit jaar voor het eerst NIET doorgaan op de koer van De Ambrassade. Onze achterste gebouwen en de koer worden in het najaar verbouwd. Er een gezellig feest laten doorgaan is dus helaas onmogelijk. Maar niet getreurd: we verhuizen deze editie naar Bronks. Een levendige plek in hartje Brussel waar we het werkjaar met z'n allen feestelijk kunnen inzetten.

En het belooft een drukke dag te worden bij De Ambrassade:

  • Op de collegagroep co√∂rdinatoren staan ze stil bij het ervaren van werkdruk en de daarbij behorende uurregistratie tijdens drukke periodes voor het jeugdwerk. Co√∂rdinatoren wisselen met elkaar uit en zakken daarna af naar het Ambras Terras.
  • Ook organiseren we het eerste fysieke netwerkmoment voor partners van WAT WAT. Partners leren elkaar en wisselen expertise uit. Je gaat buiten met concrete tips voor waar jij op vastloopt en contactgegevens voor de toekomst.