[anysurfer.logo]

Schrijf je in: Kick-off Wereldspelers 2.0

Schrijf je in: Kick-off Wereldspelers 2.0

Jeugdwerk   |  20 APRIL 2022

De Ambrassade, Tumult en Bataljong slaan de handen in elkaar om een positief toekomstperspectief te bieden aan kinderen & jongeren met een (Oekraïens) vluchtverhaal. We willen het recht op vrije tijd voor deze kinderen en jongeren realiseren. We zetten ons in voor alle kinderen en jongeren, zowel zij die opgevangen worden verspreid over heel Vlaanderen en Brussel, als zij die in de nooddorpen opgevangen worden.

Dit doen we door het project Wereldspelers uit te breiden. We blijven focussen op alle kinderen en jongeren met een vluchtverhaal. We voegen, omwille van de actuele situatie, een extra luik toe aan dit project dat aandacht heeft voor de noden van kinderen en jongeren die vanuit Oekraïne hun toevlucht zoeken in Vlaanderen of Brussel. 

Kick-Off

Op het kick off moment nemen we jullie mee in de opstart van dit project. We geven meer uitleg over de doelstellingen, de acties en hoe we te werk zullen gaan. Daarnaast zoeken we naar extra schouders om Wereldspelers 2.0 mee te dragen.

Benieuwd welke richting we willen uitgaan met Wereldspelers 2.0? Zin om er samen met ons aan mee te werken? En je eigen ideeën en visie mee te geven? Schrijf je dan zeker in voor de Kick-off!