[anysurfer.logo]

Save-the-date: GENERATIE 2030 op 7 juni

Save-the-date: GENERATIE 2030 op 7 juni

Jeugdwerk   |  8 MAART 2022

Op dinsdag 7 juni organiseren wij GENERATIE 2030 dat organisaties klaarstoomt voor de volgende generatie kinderen en jongeren.

We focussen daarbij op 3 generatiedoelen:

1. Ruimte delen: meer plek voor kinderen en jongeren.
2. Recht op vrije tijd: meer vrije tijdskansen voor meer kinderen en jongeren.
3. Mentaal welzijn: de kracht van jeugdwerk inzetten zodat kinderen en jongeren zich goed voelen en positief kunnen ontwikkelen.

Op dit live evenement (ja, dat mag weer) in hetpaleis in Antwerpen ontvangen we met veel plezier organisaties die samen met ons de generatiedoelen willen waarmaken. We willen meer plek voor kinderen en jongeren en meer vrije tijdskansen voor meer kinderen en jongeren. We willen de kracht van jeugdwerk inzetten zodat kinderen en jongeren zich goed voelen en positief kunnen ontwikkelen. Doe jij met ons mee?

Tijdens GENERATIE 2030 krijg je meer uitleg over de visie op het generatiedoel, luister je naar verhalen en ervaringen van mensen en organisaties en stellen we enkele wegen naar verandering voor. Doel? We zijn benieuwd naar jouw mening en willen weten hoe jij en je organisatie kan bijdragen aan een kwaliteitsvoller leven voor kinderen en jongeren. Daarnaast zal je ook geïnspireerd worden met workshops, debatten, pitches, plaatsbezoeken, enz... Op het einde van de dag maak je jouw engagement bekend en klinken we samen op de tocht vooruit.

Het programma maken we begin mei bekend. Je kan je vanaf dan ook inschrijven. Zet het alvast in je agenda! 

Praktische info

  • Waar: hetpaleis, Theaterplein, Antwerpen
  • Wanneer: Dinsdag 7 juni van 9u30 tot 17u
  • Voor wie? Iedereen die wil bijdragen aan meer ruimte, vrijetijdskansen en weerbaarheid voor kinderen en jongeren.
  • Inschrijven: vanaf begin mei