[anysurfer.logo]

Samenaankoop branddetectiecentrales

Samenaankoop branddetectiecentrales

Jeugdwerk   |  24 MEI 2023

Vanaf 1 januari 2023 vallen jeugdverblijven onder het logiesdecreet, wat enkele gevolgen heeft met betrekking tot brandveiligheid. Als resultaat hiervan dienen veel uitbaters in de komende jaren te investeren in automatische branddetectiesystemen. Om deze verandering te ondersteunen, biedt CJT een collectieve inkoopregeling voor branddetectie aan.

Voor wie?

Zowel jeugdverblijven als andere verenigingen met jeugdinfrastructuur (vnl. jeugdlokalen) kunnen meedoen aan deze groepsaankoop.

Inschrijven kan tot 20 juni 2023

Om deel te nemen aan de collectieve inkoop, kun je gebruikmaken van het onderstaande formulier. De deadline voor inschrijving is 20 juni 2023. Na inschrijving ontvang je per e-mail een sjabloon waarmee je jouw specifieke risicoanalyse kunt opstellen. Stuur vervolgens de ingevulde risicoanalyse, samen met de plattegronden van de jeugdinfrastructuur en eventuele foto's (vooral de plafonds), naar info@cjt.be. Zorg ervoor dat je in de e-mail duidelijk de naam van het jeugdverblijf vermeldt, zodat we dit eenvoudig kunnen koppelen aan het aanvraagformulier.