[anysurfer.logo]

Het einde van een tijdperk

Het einde van een tijdperk

Jeugdinformatie   |  30 MEI 2018

Begin juni halen we www.jeugdinfotheek.be offline. Ook de Jongerengids-folders verspreiden we binnenkort niet meer. Wil je nog een voorraadje inslaan, dan is het nu het moment.

Het einde van de folders en het einde van Jeugdinfotheek voelt als het einde van een tijdperk, maar daar zijn we niet treurig om. Want op 1 oktober lanceren we een gloednieuw jongereninformatiemerk. Voor jongeren én hun begeleiders. Jongerengids, Trusty en Jeugdinfotheek.be maken vanaf dan plaats voor 1 sterk en herkenbaar merk: WAT WAT.

De plannen zijn ambitieus. WAT WAT is een platform van meer dan 70 organisaties (denk aan Awel, Sensoa, Publiq, Child Focus, Pimento etc.) die jongeren willen informeren en toeleiden naar advies of hulp. Door de krachten te bundelen onder 1 merknaam gaat WAT WAT de versnippering aan initiatieven, websites en campagnes gericht op jongeren tegen. Surf naar watwat.be om meer te weten.

Laatste kans om Jongerengidsfolders te bestellen

Wil je nog snel wat Jongerengidsfolders inslaan, geef dan deze maand nog je bestelling door aan bestel@ambrassade.be.

  • Maak je keuze tussen deze folders (Behalve G-sport, Je rijbewijs halen, Student@Work, Alleen gaan wonen. Die zijn niet meer in stock.)
  • Een totaalpakket folders van 20 exemplaren van 36 folders kost 108 euro.
  • 20 exemplaren van 1 folder, kost 4 euro. Exclusief verzendingskosten van 4,5 euro.
  • Ook webcamcovers van Jongerengids kan je nog gratis bestellen. We verdelen ze per 30 exemplaren.
Wil je na juli nog informatie op papier verspreiden? Op www.watwat.be ga je artikels deftig kunnen afprinten en meegeven aan jongeren.
logo jeugdinfotheek
Wat met jongereninformatietools die op Jeugdinfotheek stonden?

Alle producten met het WAT WAT label worden na de lancering opgenomen in thematische Pinterestborden van WAT WAT die we naar leerkrachten en andere professionals promoten. Websites die het WAT WAT label dragen krijgen een prominente plek op watwat.be. Een overzicht van de labelpartners vind je ook deze website.

We willen alle bestellers van folders en gebruikers van Jeugdinfotheek van harte danken voor het jarenlange vertrouwen. De fijne samenwerking zetten we graag verder met WAT WAT!