[anysurfer.logo]

Dit was Fourage 2024

Dit was Fourage 2024

Jeugdwerk   |  3 MEI 2024
Dit was Fourage 2024

Fourage 2024 was een succes! 200 jeugdwerkers, zowel vrijwilligers als beroepskrachten, lieten zich door 25 sessiegevers inspireren tijdens twee dagen vol boeiende workshops. 


We startten beide dagen met speeches over jeugdwerk, de planning en de randanimatie van de dag: FATA FOURAGE. Zowel in de voormiddag als de namiddag vertrokken de deelnemers naar verschillende workshoplokalen in het vormingscentrum Destelheide. Nadien was er tijd voor wat babbeltjes op de receptie, waar we de dag afsloten met een drankje en een chipske. Bekijk rechts op deze pagina ook even de foto's om de sfeer van Fourage op te snuiven.

Presentaties en hand-outs 

De meeste workshop-gevers kozen ervoor om de presentaties of hand-outs door te sturen naar de deelnemers van hun workshop. 

Hou dus zeker je mailbox in de gaten als je op Fourage was en een workshop hebt gevolgd. Enkele workshop-gevers delen hun presentatie graag met jullie allemaal. Je kan deze hieronder downloaden:

Fata Fourage

Fata Fourage 

Gedurende de twee dagen konden we met zijn allen meewerken aan het verdienen van sterren. Geïnspireerd door het vroegere tv-programma Fata Morgana, speelden we Fata Fourage. Elk van de 5 opdrachten volbrengen zorgde voor een ster. Aan iedereen die mee knutselde, stories gepost hebben, vragen aan de minister hebben gesteld, een top-tip gaven en/of meedanste op de mini-fuif voor maxi-pret:

BEDANKT!

Elke opdracht werd gehaald en dankzij jullie bijdrage zijn we met het jeugdwerk de 5 sterren waard!