[anysurfer.logo]

Dit was Fourage 2023

Dit was Fourage 2023

Jeugdwerk   |  17 FEBRUARI 2023

Fourage 2023 was een succes! 200 jeugdwerkers, zowel vrijwilligers als beroepskrachten, lieten zich door 27 sessiegevers inspireren tijdens twee dagen vol boeiende workshops.

We startten beide dagen met een lekker ontbijt, een kort kennismakingsspel en uiteraard, een speech. 
Zowel in de voormiddag als de namiddag vertrokken de deelnemers naar verschillende workshoplokalen in het Scoutshuis. Op vrijdag gingen er enkele van de workshops buiten door in de Zomerfabriek. 
Nadien was er tijd voor wat babbeltjes op de receptie, waar we de dag afsloten met een drankje en een chipske. 

Bekijk rechts op deze pagina ook even de foto's om de sfeer van Fourage op te snuiven!

Presentaties en hand-outs

De meeste workshop-gevers kozen ervoor om de presentaties of hand-outs door te sturen naar de deelnemers van hun workshop. Hou dus zeker je mailbox in de gaten als je op Fourage was en een workshop hebt gevolgd. 

Enkele workshop-gevers delen hun presentatie graag met jullie allemaal. Je kan deze hieronder downloaden:

Extra inspiratie

Op Fourage proberen we jullie vooral heel veel inspiratie te geven en zaadjes te planten om zelf aan de slag te gaan met de aangeboden thema's.

Heb je nood aan of goesting in nog meer inspiratie? Neem dan zeker een kijkje op onze inspo-padlet. Hier kan je een verzameling vinden van boeiende podcasts, Instagram accounts en boeken die je als jeugdwerker kunnen versterken. Voel je vrij om aan te vullen, hoe meer hoe liever!