[anysurfer.logo]

De nieuwe www.opkamp.be is er!

De nieuwe www.opkamp.be is er!

Jeugdwerk   |  6 JULI 2022

Op Kamp kreeg een grondige update. We staken de website in een nieuw jasje en vernieuwden alle kennis en info. 

 Wat kan je verwachten?

  • Tot aan de nok gevuld met nuttige info over allerhande Op Kamp-thema's. Van EHBO tot water, van materiaal tot koken.
  • Je vindt er alles terug over het Kampcharter.
  • Op zoek naar een locatie? Op Kamp verzamelt waar je kamp- en vakantieterreinen, of jeugdverblijven kan vinden in Vlaanderen, Wallonië en in het buitenland. 

Kennis

Op Kamp verzamelt heel wat kennis over verschillende onderwerpen die met op kamp of vakantie gaan te maken hebben. De info die je vindt in de artikelen onder het deeltje 'kennis' op www.opkamp.be is helemaal up-to-date.

Kampcharter

Met het kampcharter willen we het goed samenleven tussen groepen die op kamp of vakantie zijn, de uitbater of eigenaar van een gebouw of terrein en de gastgemeente bevorderen. Het is een engagementsverklaring voor een optimaal kampklimaat.

Op zoek naar een locatie

Waar kan je terecht als je op zoek bent naar een locatie voor jouw activiteit of kamp met of zonder gebouwen?

Op de home-pagina van www.opkamp.be vind je waar je terecht kan als je in Vlaanderen, Wallonië of in het buitenland op zoek bent naar een terrein of gebouw.


Je zal de opbouw van website van Op Kamp misschien herkennen. De website van De Ambrassade, waar je nu bent, is de 'moederwebsite' van www.opkamp.be

Opkamp.be is een product van De Ambrassade.
Met deze site willen we de talrijke jeugdwerkorganisaties die inzetten op meerdaagse verblijven met overnachting zo goed mogelijk ondersteunen, inspireren en op die manier elke dag opnieuw werk maken van straffe meerdaagse verblijven voor ALLE kinderen en jongeren die daar goesting in hebben.