[anysurfer.logo]

Collegagroep communicatie: schrijf je in

Collegagroep communicatie: schrijf je in

Jeugdwerk   |  21 DECEMBER 2021

Of je nu jongeren, ouders, jeugdwerkers of beleidsmakers bereikt, het is belangrijk hen goed te kennen. Wanneer zijn ze online? Hoe communiceren ze? Wat vinden ze leuk? Tijdens een eerste uitwisseling op de collegagroep communicatie van 20 januari leer je van andere communicatiemedewerkers uit het jeugdwerk hoe zij dat aanpakken.

In een 2e sessie gaan we dieper in op de coachende communicado: Hoe overtuig je collega's/vrijwilligers om content te delen? Hoe maak je hen mee verantwoordelijk? Wat geef je wel en niet uit handen? Hoe zorg je dan voor kwaliteit? 

Zin om samen in interactie te gaan met andere communicatiemedewerkers uit het jeugdwerk? Schrijf je in op de online collegagroep van 20 januari. Opgelet: de plaatsen zijn beperkt!

Programma 20 januari

  • 13u30 - 14u: Kennismaken

  • 14u-14u45: Uitwisseling 1: Doelgroepcommunicatie: Wie is jouw doelgroep? (jongeren, jeugdwerkers, vrijwilligers, ouders,...) Als communicatiemedewerker is het belangrijk om je doelgroep goed te kennen. Hoe hou je connectie met hen? Weet je echt wat hen bezig houdt? Hoe en wanneer ze communiceren? Zijn er collega's die méér voeling/connectie hebben? Hoe krijg je dat van hen te weten? We gaan bij elkaar te rade hoe ieder dat doet.

  • 14u45-15u15: Interactieve pauze

  • 15u15-16u: Uitwisseling 2: De coachende communicado: Hoe overtuig je collega's/vrijwilligers om content te delen? Hoe maak je hen mee verantwoordelijk? Wat geef je wel en niet uit handen? Hoe zorg je dan voor kwaliteit? Hoe gaan anderen hier mee om?

  • 16u-16u30: Com Hacks: we inspireren elkaar om het leven van een communicatieverantwoordelijke makkelijker te maken door het delen van tips. Het wordt een inspirerende namiddag, beloofd! Schrijf je hieronder in, de plaatsen zijn beperkt. 

Het gaat online door, maar we beloven het interactief aan te pakken. Tot dan?