[anysurfer.logo]

Collegagroep communicatie: free podium

Collegagroep communicatie: free podium

Jeugdwerk   |  31 MEI 2022

Op donderdag 16 juni maken we een hele dag vrij om elkaar te inspireren. We zoomen een hele dag in op elkaars best practices. In de voormiddag nemen verschillende collega's van De Ambrassade jullie mee in korte, inspirerende talks meer over Google Analytics dashboard, strategisch communicatieplan, leerlessen CRM systeem (Dynamics), Instagram Reels,...

In de namiddag is het aan jullie met een Free podium! Nu we elkaar wat beter kennen, zijn er hopelijk wat drempels weggewerkt om zelf iets te presenteren. Elke deelnemer brengt zelf iets voor de groep. Je krijgt max 15minuten spreektijd. Je kan deze tijd gebruiken om: 

 • Je expertise te delen: hoe klein of groot het ook is. Sinds je aan de slag bent, heb je ongetwijfeld al wat bijgeleerd. Je deelt je ervaringen met de groep. Dat kan een succesverhaal zijn, maar we luisteren ook graag naar leerlessen. Uit fouten leer je immers zo veel meer.
 • Raad te vragen: je hebt een vraag voor de groep. Je legt je probleem/uitdaging kort voor en maakt van de tijd gebruik om collega‚Äôs advies te vragen.
 • Inspiratie te delen: je las een interessant boek, luisterde een podcast, gebruikte een tool, ging naar een vorming en deelt de inspiratie graag met de groep. Uit ervaring weten we dat deze sessie echt inspirerend werkt. Je gaat naar huis met heel wat extra kennis en inzichten.     

Uit ervaring weten we dat deze sessie echt inspirerend werkt. Je gaat naar huis met heel wat extra kennis en inzichten.  

Dorien          Verhavert
Dorien Verhavert
 • Communicatiemedewerker