[anysurfer.logo]

Collegagroep communicatie

Collegagroep communicatie jun

communicatie   |  16 JUNI 2022 | 10:00-16:00

De voorbije jaren had de collegagroep communicatie een vaste vorm. In de voormiddag werd er een workshop of vorming gegeven door een externe rond een bepaald communicatiethema. In de namiddag wisselden we samen met de deelnemers uit rond dit onderwerp, of stelden enkele deelnemers een case voor. Na wat getrek en geduw aan de collegagroep voelden we dat het tijd was om het anders aan te pakken. Workshops volgen over allerhande communicatie-thema's kan je tegenwoordig op 100 verschillende plekken. Daarom besloten we om niet meer te focussen op workshops van externen, maar vooral op wat de collegagroep net sterk maakt: het uitwisselen met andere communicatieverantwoordelijken uit het jeugdwerk.

Niet elke communicatiemedewerker in het jeugdwerk heeft de luxe om collega's te hebben die ook met communicatie bezig zijn. Daarom is het net van belang dat er een plek is waar je wel vragen kan stellen, cases kan voorstellen, problemen kan oplossen met andere communicatieverantwoordelijken die de jeugdwerkcontext volledig begrijpen.

We sluiten het werkjaar af met een volledige dag. Wat we gaan doen kom je ten laatste op 12 mei te weten, maar we gaan uiteraard afsluiten met een knaller. 

Dorien          Verhavert
Dorien Verhavert
 • Communicatiemedewerker
schrijf hier in
 • nog te bepalen

30 (sociaal tarief) - € 50 (standaardtarief) - € 75 (solidariteitstarief)

 • 16 JUNI 2022 | 10:00-16:00