[anysurfer.logo]

Boek de locatie voor jouw kamp of activiteit in 2025

Boek de locatie voor jouw kamp of activiteit in 2025

Jeugdwerk   |  1 DECEMBER 2022

Op kamp of op weekend met je groep? Dat wordt ongetwijfeld een fantastische tijd. Alles begint daarbij met een geschikte locatie waar je je helemaal kan uitleven. 

Kampas kan je helpen bij het vinden van die locatie want je vindt er een uitgebreid overzicht van gebouwen en kampeerterreinen in Vlaanderen.  

Al aan het nadenken over verblijven in de toekomst? Dan is er goed nieuws! Vanaf zaterdag 10 december, 10u, zal je locaties kunnen zoeken en boeken voor een periode in 2025. Reserveren kan rechtstreeks via de uitbater of – voor sommige locaties in zelfkook – meteen online. Die locaties kan je herkennen aan het label ‘reserveer online’. 

Zeker voor een kamp in de zomervakantie is de vraag vaak groot. Wees daarom goed voorbereid:

  • Maak een persoonlijk account aan op Kampas
  • Koppel je persoonlijk account aan je groep (een bestaand lid van je groep moet je lidmaatschap bevestigen). Doe dit al in november, zodat we je tijdig kunnen helpen als er problemen opduiken.
  • Verken het aanbod en maak een lijstje van je gewenste locaties. Zo heb je een alternatief achter de hand wanneer je eerste keuze al door een andere groep werd ingenomen 

Begin 2023 zullen de uitbaters op Kampas ook de mogelijkheid krijgen om hun kalenders voor 2026 en 2027 beschikbaar te maken voor verhuur.

Ervaar je problemen bij het aanmaken van je account? Contacteer Kampas via info@kampas.be of 09 210 57 70.