[anysurfer.logo]

Terugblik op veel #ambras

Terugblik op veel #ambras

Jongeren en werk - Kracht van Diversiteit - Exit kinderarmoede

Op 8 juni 2016 werd bijzonder veel #Ambras gemaakt. Wel 150 deelnemers, 30 mensen die podium & praktijktafels betraden, 400 tweets die #Ambras voor een dagje trending maakten in de twittersphere, 4 thema's die diepte kregen met cases, experten & stevig gedebatteer. Aan alle aanwezigen: merci om deel uit te maken van zo veel #Ambras!

Was je er niet bij? Of beleef je het Toekomstcongres graag nog eens opnieuw? Fijn, dan hebben wij verschillende (media-)opties voor jou:

  • Blader, tag en geniet van de foto’s op Facebook (met dank aan fotografe Djanlissa Pringles).

  • Herbeluister het panelgesprek met Bleri Lleshi, Eveline Meylemans (de Vlaamse Jeugdraad), Tom Willox (De Ambrassade, Formaat) & experten in het jong zijn.
  • Geniet na van de praktijktafels en bekijk de presentaties (zie rechts bovenaan deze pagina) van praktijktafel ruimte (Graffiti, Formaat & De Ambrassade), werk (JES, Arktos & De Ambrassade), armoede (D'Broej, Recht Op en De Ambrassade) en leren (MSC Ahlan, Mooss en De Ambrassade). Je kan ook steeds contact opnemen met elk van deze boeiende organisaties. Mail ons (sarah.latre@ambrassade.be) en we brengen je in contact met de juiste mensen.
  • Lees het Ambras Magazine, een magazine over jonge zaken. Bekijk het magazine hier onder.
  • Bekijk de reportage van Mediaraven  ook onderaan.