[anysurfer.logo]

Perslunch 2024

Perslunch 2024

communicatie   |  1 MAART 2024 | 10:00-13:00

Jouw organisatie doet prachtige dingen, maar geen journalist die het ziet. Je stuurt wel eens een persbericht uit, maar je krijgt geen of te weinig respons. Je hebt grote ambities om jouw organisatie ook via de pers de aandacht te geven die ze verdient, maar het lijkt er maar niet van te komen. Je hebt goesting om met nieuwe verhalen uit te pakken en je netwerk uit te breiden!

Klinkt dit herkenbaar? Op deze jaarlijkse netwerklunch gaan journalisten & jeugdwerkers samen rond de tafel zitten. Stel je organisatie voor en prikkel de media met jouw verhalen, projecten, aanbod, onderzoeken, netwerk en krachtige jeugdwerkblik. Op het einde van de netwerklunch loop je buiten met een persoonlijk netwerk aan nationale journalisten, tips om beter met de media om te gaan en in het beste geval: een concrete afspraak voor een samenwerking.

Wie zal aanwezig zijn?

Naar goede gewoonte nodigen we heel wat journalisten uit op onze perslunch. In aanloop naar de perslunch lijsten we hieronder alle aanwezige media op.

Voor elke perslunch organiseren we een pers talk. We nodigen een journalist of professional uit om ons 1u lang te inspireren.

Wat verwachten we van jou?

Naast het vlot kunnen verduidelijken van de missie van jouw organisatie, vragen we je ook om een korte pitch voor te bereiden. Welk nieuwtje wil jij nu al meegeven aan een journalist? Lanceren jullie binnenkort iets nieuws? Wil je een opmerkelijk verhaal delen vanuit je vrijwilligersploeg of organisatie? Denk na over je boodschap, zodat je voorbereid aan tafel schuift bij de aanwezige journalisten. 

Doelgroep

 • Communicatieverantwoordelijken, communicatiemedewerkers en/of persmedewerkers van Vlaams erkende jeugdwerkorganisaties.   

Jory          Maeyaert
Jory Maeyaert
 • Coördinator ad-interim jeugdinformatie
 • Muntpunt, Pl. de la Monnaie 6, 1000 Bruxelles

€ 20 (sociaal tarief) – € 35 (standaardtarief) - € 50 (solidariteitstarief/betaling via bestelbon)

 

Klik hier voor meer info over ons prijzenbeleid

 • 1 MAART 2024 | 10:00-13:00