[anysurfer.logo]

Collegagroep Zakelijk beheer

Collegagroep Zakelijk beheer jan

jeugdwerkondersteuning   |  26 JANUARI 2024 | 09:30-12:30

Als zakelijk en/of administratief medewerker sta je er samen met je coördinator voor in om het zakelijk beheer van jouw organisatie in goede banen te leiden. Van begrotingen opstellen tot deelnemerslijsten bijhouden, van inschrijfsystemen creëren voor leden, tot toveren met Excel tabellen.

Elke jeugdwerkorganisatie heeft zo hun eigen systemen om dit bol te werken. Eigen tools, eigen programma’s, eigen sjablonen, enz. Er liggen bijgevolg heel wat leerkansen bij elkaar. Net daarom brengen we jullie graag samen tijdens de Collegagroep Zakelijk beheer.

Kom te weten hoe andere organisaties hun zakelijk beheer regelen en welke systemen zij gebruiken. Zodat jij het warm water niet telkens zelf moet uitvinden.

Programma 26 januari

9u30 welkom voor een tas koffie

9u45 kennismaking en doelstellingen collegagroep scherp stellen

10u TED talks over CRM-systemen
We geven drie organisaties die kans om hun CRM-systeem voor te stellen en belangrijke geleerde lessen in de groep te gooien. Nadien faciliteren we in kleine groepjes uitwisseltafels om elkaar verder te helpen met uitdagingen of vragen.

11u pauze

11u15 TED talks rond onkostentools
We geven drie organisaties de kans om hun onkostentool voor te stellen en belangrijk geleerde lessen in de groep te gooien. Nadien faciliteren we in kleine groepjes uitwisseltafels om elkaar verder te helpen met uitdagingen of vragen.

12u reflectieoefening om deze collegagroep inhoudelijk af te stemmen op jullie noden

12u15 nieuws uit De Ambrassade (oa oproep voor BWG regulitis en klanken opvangen rond werken met het nieuwe financiële sjabloon binnen het werkingsverslag, aangevuld met jullie eigen variapunten)

12u30 we voorzien een vegetarische lunch voor de deelnemers

Gezocht: deelnemers die hun manier van werken willen delen in de TED talks

We zoeken nog twee keer drie organisaties die hun eigen CRM-systeem of onkostentool kort willen toelichten aan de groep, ter inspiratie. Hierbij wordt aandacht besteed aan het waarom jullie voor een bepaald CRM-systeem of onkostentoolkozen, waarom het voor jullie net zo goed werkt, wat geleerde lessen zijn in de zoektocht naar een goed CRM-systeem of onkostentool en welke aandachtspunten er zijn in dit alles. Wil jij jouw manier van werken graag delen met de andere deelnemers? Laat snel iets weten via lisa.franken@ambrassade.be.

Doelgroep

Zakelijk en administratief medewerkers van organisaties die erkend en/of gesubsidieerd zijn binnen het decreet Vlaams jeugd- en kinderrechtenbeleid. 

Lisa           Franken
Lisa Franken
 • Jeugdwerkondersteuner