[anysurfer.logo]

Zet je schrap, want Dig It Up is terug!

Zet je schrap, want Dig It Up is terug!

Jeugdwerk   |  29 NOVEMBER 2022

Tijdens Dig It Up, op dinsdag 14 februari, ontdek je alles over digitale cultuureducatie gericht op kleuters, kinderen en jongeren. Waar denk jij aan bij het begrip cultuureducatie? Misschien aan een museumbezoek met een klas, het meepikken van een dansvoorstelling of het bijwonen van een musical? Maar dacht jij ook al eens aan vormen van digitale cultuureducatie? Want ook dit neemt een steeds belangrijkere rol in. 

Kom in Antwerpen genieten van de trendsetters en inspirerende praktijkvoorbeelden die over de vloer komen. Vanaf vandaag staan de inschrijvingen open voor hét inspiratiefestival over digitale cultuureducatie bij kinderen, jongeren en kleuters. Laat je een dag lang inspireren door een tal van boeiende workshops en inspiratiesessies.

Dig It Up en is een samenwerking tussen Mediawijs, JEF, De Ambrassade, publiq, FARO en De Vlaamse Vereniging voor Bibliotheek, Archief & Documentatie (VVBAD).

Doelgroep

Dig It Up is voor educatieve medewerkers in de brede cultuursector, jeugdwerkers, leerkrachten, bibliotheekmedewerkers, mediacoaches en iedereen met interesse in digitale cultuureducatie voor kinderen, jongeren en kleuters.

Praktische informatie

  • Dinsdag 14 februari 2023, van 9u-17u
  • Prijs: €50 (inschrijven kan tem 8 februari)
  • Locatie: Zuiderpershuis + Cinema Lumière Antwerpen