[anysurfer.logo]

World Social Day: wie wil jij in de verf zetten?

World Social Day: wie wil jij in de verf zetten?

Jeugdwerk   |  21 MAART 2023

Voor World Social Work Day op 21 maart 2023 lanceert Sterk Sociaal Werk opnieuw een campagne om de kracht van het sociaal werk op de kaart te zetten. Ontdek de campagne en verspreid mee de boodschap. Want iedereen moet weten: sociaal werk doet ertoe!   

Wat kan ik doen als jeugdorganisatie?

Stuur een bedankkaartje

Ken je een jeugdwerker/sociaal werker die trots mag zijn op wat die doet? Of mogen je collega’s weten wat ze voor je betekenen?

Stuur hen dan een digitaal bedankkaartje. 

Verspreid mee de campagne: sociaal werkers maken het verschil!

Maak mee duidelijk dat sociaal werk ertoe doet! World Social Work Day is een moment om sociaal werkers in de kijker te zetten. Zij maken elke dag voor veel mensen het verschil. Daarom vroegen ze zes sociaal werkers uit alle hoeken van Vlaanderen en het werkveld naar hun verhaal. Verspreid de zes verhalen uit de campagne in je eigen netwerk.

Deel jouw verhaal

Ben je zelf jeugdwerker/sociaal werker? Deel dan jouw verhaal! Schrijf je cijfer op een papier, neem een selfie en vertel waar jij trots op bent. Of ga voor een zelfgemaakte poster met de hulp van de Canva templates. Tag sterk sociaal werk zeker in je post en gebruik de hashtags #sterksociaalwerk en #wswd2023 zodat ze je verhaal mee kunnen delen!