[anysurfer.logo]

Wereldvluchtelingendag op 20 juni: inspireren jullie mee?

Wereldvluchtelingendag op 20 juni: inspireren jullie mee?

Jeugdwerk   |  10 JUNI 2024

Op dinsdag 20 juni is het Wereldvluchtelingendag. Een dag om stil te staan bij de vele uitdagingen van mensen op de vlucht. Maar ook een dag om als jeugdwerk te laten zien wat we kunnen betekenen. #Jeugdwerkwerkt, ook voor wie nieuw is, toch?

Sousou, Razeq, Nigel, Fazel en Amrullah tonen in een filmpje dat jeugdwerk voor hen werkt. Simpelweg door te vertellen over hun favoriete spelletje. Inspireren je achterban en deel het filmpje!

Hoe mee verspreiden?

1. Download onze reel en plan 'm in op Instagram, TikTok, ... met deze tekst en hashtags: 

20 juni. Vandaag is het #Wereldvluchtelingendag. Een dag om stil te staan bij de vele uitdagingen van mensen op de vlucht. Maar ook een dag om als jeugdwerk te laten zien wat we kunnen betekenen

Kijk op www.wereldspelers.be en ontdek hoe ook jouw jeugdvereniging iets kan betekenen voor jongeren zoals Sousou, Razeq, Nigel, Fazel en Amrullah. Gewoon door te doen waar jullie goed in zijn! #wereldspelers

2. Deel de reel op 20 juni (vanaf 9u) vanop de socials van @tumultvzw:

Er is ook een versie zonder muziek van de video. Voor het geval TikTok weer lastig doet over de muziek uit de gratis Youtube Audio Library. Je kan dan zelf een inspirerende track toevoegen op TikTok of zonder muziek posten.