[anysurfer.logo]

We hebben een nieuwe directeur!

We hebben een nieuwe directeur!

Jeugdwerk   |  17 JUNI 2024

Vanaf 16 september start Katrien De Maeyer als de nieuwe directeur van De Ambrassade!

De afgelopen weken gingen we op zoek naar een nieuwe directeur. En die vonden we! Op 16 september start Katrien als nieuwe directeur van De Ambrassade. Katrien De Maeyer verlaat na 15 jaar Brandweer Zone Rand. Ze startte bij de brandweer als vrijwilliger en is ook al van jongs af aan actief als vrijwilliger in het jeugdwerk. Op 1 mei 2012 kwam ze in dienst als beroepsofficier om daarna door te groeien naar de functie van zonecommandant.

"Ik wil met veel enthousiasme mijn schouders zetten onder De Ambrassade, het jeugdwerk en alle kinderen, jongeren en hun organisaties. Ik besloot een nieuwe weg in te slaan omdat ik graag opnieuw dichter bij mijn impact wil staan en de organisatie en haar doeleinden op de kaart wil zetten. Daarnaast trekt de positiviteit die De Ambrassade en het jeugdwerk uitstralen mij heel erg aan. Ik kijk ernaar uit om de kracht en de meerwaarde van De Ambrassade positief en actief in te zetten en samen te werken aan meer opportuniteiten en oplossingen voor alle kinderen en jongeren. Ik ga me smijten in het jeugdwerk, omdat ik geloof in het ondernemerschap en de verantwoordelijkheid van kinderen, jongeren en jeugdwerkers en wil dat er daarom meer aandacht is voor hun belangen en het versterken van hun stem.”, vertelt Katrien.

Het bestuur en het team van De Ambrassade zien haar komst met veel vertrouwen tegemoet. 

Eva start op 1 juli als nieuwe directeur van Cultuurhuis De Brakke Grond, in Amsterdam. Twaalf jaar lang, sinds de oprichting van De Ambrassade, stond ze aan het roer van onze organisatie. We wensen haar enorm veel succes.