[anysurfer.logo]

Verkiezingen? Laat je stem horen!

Verkiezingen? Laat je stem horen!

Jeugdinformatie   |  8 MEI 2019
WAT WAT snackdebat

Ook WAT WAT gaat in campagnemodus en zet de komende weken volop in om jongeren te informeren over de verkiezingen en politieke thema’s. 

Wat denken jongeren over politieke vraagstukken? De Peiling!

Wat denken jongeren over de huidige politieke vraagstukken zoals klimaat, onderwijs, migratie of privacy?

WAT WAT gaat op zoek naar De Stem van de Jeugd via een peiling. Naast politieke stellingen schotelen we jongeren ook stellingen voor die peilen naar politieke attitudes: hoe hard vertrouwen ze in de politiek? Vinden ze dat ze als jongeren genoeg vertegenwoordigd zijn in de politiek? 

Stuur deze peiling dus zeker door naar al jouw leden of vrijwilligers tussen 12 en 24 jaar oud. Zo krijgen we een beeld van wat de jeugd belangrijk vindt én bonus: ze kunnen prijzen winnen. Een MARSHALL MAJOR bluetooth draadloze koptelefoon, een WAT WAT t-shirt of een Dopper steel drinkbus.

Tot wanneer kunnen jongeren invullen? Maandag 13 mei!

Wat denken politici over jongerenthema's? Het snackdebat!

Je hoort het goed! WAT WAT houdt een debat in een snackbar, helemaal op maat van jongeren. 7 politici gaan in debat over 5 jongerenthema's, met frietjes of een hamburger in de hand.

Volg de livestream op de social media kanalen van WAT WATvtm nieuws of HLN, op maandag 13 mei van 20u tot 21u30. 

Op welke politicus lijk jij het meest? De stemtest!

vtm nieuws, Het Laatste Nieuws en iVox lanceren diezelfde maandag 13 mei ook een stemtest op maat van jongeren. WAT WAT maakte daarvoor verduidelijkende filmpjes rond politieke stellingen. Zet het al in je agenda!

Wil je de stemtest mee bekend maken? Bestel dan onze verkiezingsaffiches via hallo@watwat.be. Van elke partijvoorzitter hebben we er één.