[anysurfer.logo]

Vacature participatiemedewerker jeugdbeleid Vlaamse Jeugdraad

Vacature participatiemedewerker jeugdbeleid Vlaamse Jeugdraad

Jeugdwerk   |  2 APRIL 2021

Zin om dromen en ideeën van jongeren te vertalen én ze tot bij de juiste beleidsmakers te brengen? Grote interesse in de prioriteiten van de Vlaamse jeugdraad: Goed in je vel, Klimaat en Gelijke kansen? Goesting om mee te werken aan de verdere uitrol van onze gloednieuwe WADDIST app?

Dan ben jij diegene die we zoeken! Waag je kans en solliciteer vóór 3 mei.
Wat ga je doen?

Je volgt beleidsparticipatietrajecten voor de Vlaamse Jeugdraad op waarbij je vertrekt vanuit de dromen, noden en ideeën van kinderen, jongeren en hun organisaties. Je ondersteunt jonge vrijwilligers bij beleidsparticipatieprocessen, vertaalt complexe materie op maat van jongeren, en bent gedreven om de stem van kinderen, jongeren en hun organisaties tot bij beleidsmakers te brengen. Je werkt het eerste anderhalf jaar actief rond de prioriteit goed in je vel en geeft mee vorm aan de participatietrajecten van de prioriteiten klimaat en gelijke kansen. Organisatiebreed maak je mee deel uit van de projectgroep WADDIST. Je realiseert de verdere uitbouw van deze nieuwe participatie- en onderzoekstool.

Yes, dit ben ik!

Solliciteer door je ingevuld sollicitatieformulier vóór 3 mei 2021 om 9u30 te bezorgen aan ikwileenjob@ambrassade.be. In dat formulier staat op het einde ook nog een visievraag die je op max 1pg moet beantwoorden. Succes!