[anysurfer.logo]

Schrijf je NU in voor Fourage 2020!

Schrijf je NU in voor Fourage 2020!

Jeugdwerk   |  4 DECEMBER 2019

De inschrijvingen voor Fourage 2020 zijn officieel geopend. 

Fourage is hét vormingsmoment van De Ambrassade voor vrijwilligers en beroepskrachten in de jeugdsector, een beurs voor leren en ontwikkeling in het jeugdwerk. Vorig jaar duurde Fourage 2 dagen in plaats van één dag. De rustige en aangename sfeer die dit met zich mee bracht, was ideaal als vormingsklimaat. Dit jaar breien we er nog een extra dag aan op zondag.

Op die manier willen we zo veel mogelijk vrijwilligers in het jeugdwerk de kans geven om van dit aanbod te genieten. Op zowel vrijdag, zaterdag als op zondag kan je dus workshops volgen. Je kan één dag komen of meerdere dagen, dat beslis je helemaal zelf. Je kan ook overnachten. Je stelt je eigen aanbod samen à la carte. Om op te warmen starten we elke dag met een gigantisch massa-kennismakingsspel.

Wil je inschrijven? Volg dan deze stappen: 

  • Check het programma op de kalenderpagina.
  • Kies hoeveel dagen je wil komen (vrijdag, zaterdag en/of zondag).
  • Kies welke workshops je wil volgen. 
  • Kies of je vrijdag of zaterdag wil blijven slapen in het Scoutshuis. 
  • Schrijf in!
OPGELET

Denk goed na welke workshops jij wil volgen, want als je nadat je ingeschreven bent nog van workshop wil veranderen zijn wij genoodzaakt je eerst uit te schrijven, zodat jij je opnieuw kan inschrijven. Zo kan je met je nieuwe inschrijving jouw aangepaste keuze doorgeven. Dit wil natuurlijk zeggen dat in tussentijd misschien één van de plekjes die je voorheen al bemachtigd had bij een workshop ingenomen is door iemand anders. Beslis dus VOOR je inschrijft welke workshops je wil volgen, hoeveel dagen je zal deelnemen en of je wil blijven slapen in het Scoutshuis.