[anysurfer.logo]

Schrijf je in voor Het Communicatienetwerk!

Schrijf je in voor Het Communicatienetwerk!

Jeugdwerk   |  15 OKTOBER 2024

Wil je uitwisselen over eigen ervaringen en inzichten over communicatie, of wil je bijleren over hoe AI als communicatiemedewerker kunt inzetten? Dan is Het Communicatienetwerk op 6 november 2024 in de Koninklijke Bibliotheek in Brussel iets voor jou.  

Artificiële intelligentie-toepassingen worden steeds belangrijker, ook in het jeugdwerk. Tegelijk is er ook veel onzekerheid over generatieve AI, zoals de ethische kant. 

Daarom organiseren De Ambrassade, Socius en FARO de eerste editie van Het Communicatienetwerk. Een kleinschalig leer-, uitwissel- en netwerkmoment waarop communicatiewerkers uit de jeugd-, socioculturele en cultureel-erfgoedsectoren de krachten bundelen. Deze editie spitst zich toe op Artificiële intelligentie. Kleinschalig, want slechts voor zestig deelnemers én met een belangrijke toegangsvoorwaarde. 

What's in it for you?

  • Je leert bij over AI en communicatie in het algemeen 
  • Je leert nieuwe collega’s (ook uit andere sectoren) kennen
  • Je krijgt mogelijks een antwoord op een hardnekkig communicatievraagstuk
  • Je maakt een fijne en boeiende dag mee, zowel letterlijk als figuurlijk 

Voor wie?

Ben je communicatiemedewerker of -verantwoordelijke van een organisatie uit de cultureel-erfgoed-, jeugd- of socioculturele sector? En ben je niet alleen leergierig maar ook bereid om de handen uit de mouwen te steken en actief je ervaringen met collega’s te delen? Dan is Het Communicatienetwerk iets voor jou.