[anysurfer.logo]

Schrijf je in voor Hallo Minister!

Schrijf je in voor Hallo Minister!

  |  25 JUNI 2024
Terwijl we in spanning de toekomstige onderhandelingen en coalitievorming afwachten, hebben wij de blik al stevig op de toekomst gericht. De nieuwe Minister van Jeugd staat voor een superboeiende opdracht. Die is niet enkel minister van het brede diverse jeugdwerklandschap, dat 1 miljoen kinderen en jongeren bereikt, maar ook coördinerend minister voor alle 2,5 miljoen kinderen en jongeren in Vlaanderen en Brussel. Kinderen en jongeren leven in een steeds complexere wereld. Meer dan ooit is het belangrijk hun wereld te leren kennen voor we ze samen kunnen verbeteren. 

Op vrijdag 20 september nodigen we de nieuwe minister van Jeugd en de nieuwe parlementsleden van de Commissie Jeugd van het Vlaams Parlement uit om het veld van jeugdbeleid en jeugdwerk goed te leren kennen. Iedereen is welkom vanaf 13u in de TOP van de KVS om met heel het jeugdwerk aan onze nieuwe minister en politieke vertegenwoordigers een eerste straffe indruk te maken. 

Wil jij de nieuwe minister laten kennismaken met jouw organisatie, de uitdagingen waar we voor staan en de krachten van waaruit we vertrekken? Werk jij de volgende vijf jaar aan geïntegreerd jeugdbeleid? Dan is Hallo Minister! een must. 

Aansluitend op Hallo Minister gaat vanaf 16u Ambras Terras door op de koer van De Ambrassade. Daar zetten we jeugdwerk-jaar feestelijk in. Wil je na het ontmoeten van de nieuwe minister afsluiten met een gezellige babbel op onze koer? Blijf dan zeker plakken op ons Ambras Terras.