[anysurfer.logo]

Schrijf je in voor de studiedag Apestaartjaren 2022

Schrijf je in voor de studiedag Apestaartjaren 2022

Jeugdinformatie   |  8 MAART 2022

Hoe bereik je meer jongeren als kleine organisatie? Welke tools zijn er om met kinderen en jongeren rond nieuws aan de slag te gaan? En hoe werk je e-inclusief met deze doelgroep? Krijg antwoorden en stel nog veel andere vragen rond deze thema’s tijdens Apestaartjaren op 19 mei in de Bijloke in Gent.

Apestaartjaren is een studiedag van Mediaraven en Mediawijs in samenwerking met jongerenplatform WAT WAT en Link in de Kabel vzw. Na een presentatie van de onderzoeksresultaten over mediagebruik en mediabezit van Vlaamse kinderen en jongeren tussen 6 en 18 jaar kan je kiezen tussen 3 keer 5 workshops, presentaties en panelgesprekken.

Verschillende sprekers geven je inzicht in digitale kinder- en jongerencultuur, experten en jongeren geven duiding bij de cijfers van het Apestaartjarenonderzoek én tijdens verschillende workshops kan je zelf aan de slag met vernieuwende tools en methodes. 

Ben je WAT WAT partner en kom je graag naar Apestaartjaren, maar vormt de inschrijvingsprijs een drempel voor jullie organisatie? Mail naar Nicolas Janssen om een kortingscode te ontvangen:

Nicolas                    Janssen
Nicolas Janssen
  • Ondersteuner WAT WAT partnernetwerk