[anysurfer.logo]

Save the date voor onze jeugdwerktweedaagse

Save the date voor onze jeugdwerktweedaagse

Jeugdwerk   |  9 OKTOBER 2023

Op woensdag 21 en donderdag 22 februari nodigen we beleidsmedewerkers, coördinatoren en de deelnemers van de beleidswerkgroepen graag uit op de jeugdwerktweedaagse.

We komen samen op een fijne plek in Vlaanderen om ons te buigen over uitdagingen waar het jeugdwerk voor staat. Op woensdag gaan we met de beleidswerkgroepen en andere geïnteresseerden binnen de thema's van de beleidswerkgroepen aan de slag. We kijken naar de toekomst en stellen beleidsaanbevelingen en actieplannen op. We zoeken linken en samenwerkingsmogelijkheden over de beleidswerkgroepen heen. We maken ook een brug naar het JKP (jeugd- en kinderrechtenbeleidsplan), waarvoor er op donderdag 22 februari door het departement een moment georganiseerd wordt. Er zal een delegatie jeugdwerkers afgevaardigd worden.

Daarnaast kijken we ook hoe de insteken van woensdag, vorm kunnen geven aan boodschappen richting een nieuwe minister van jeugd en de regering én bekijken de vertaling en/of mogelijkheden tot samenwerken binnen de nieuwe beleidsnota's die tegen dan volop in opbouw zijn.

We voorzien een overnachtingsmogelijkheid voor wie van ver komt, andere jeugdwerkers beter wilt leren kennen en/of de twee dagen aanwezig wil zijn.
Het volledige programma en de inschrijflink worden in december gecommuniceerd .

Zit je met vragen? Aarzel niet om contact op te nemen met Lisa.

Lisa           Franken
Lisa Franken
 • Jeugdwerkondersteuner