[anysurfer.logo]

Save the date: laatste Week tegen Pesten

Save the date: laatste Week tegen Pesten

Jeugdinformatie   |  29 NOVEMBER 2023

De 19de Vlaamse Week tegen Pesten zal komend jaar voor een laatste keer doorgaan in februari: van vrijdag 2 tot en met vrijdag 9 februari 2024. 


In september 2024 lanceert het Vlaams Netwerk Kies Kleur tegen Pesten een vernieuwde campagne in samenwerking met jongereninformatieplatform WAT WAT en STIP IT (Ketnet, MNM en Radio 2). Zo kunnen we samen vanaf het begin van het werkjaar voor jeugdwerkscholen, sportclubs en jeugdhulp inzetten op een jaar lang tegen pesten

Waarom deze aanpassing? 

Net als vele scholen, verenigingen en jeugdhulp willen het Vlaams Netwerk Kies Kleur tegen Pesten, STIP IT en WAT WAT nog meer het signaal geven dat een campagneweek maar een beginpunt is. Pesten voorkomen en aanpakken, dat is iets waar je een jaar lang in investeert, samen met kinderen, jongeren, leerkrachten, begeleiders, ouders, … Dat belangrijke signaal geven we graag aan het begin van het school- en werkjaar! 

Doe mee aan de laatste Week tegen Pesten

  • Zet alvast 2 t.e.m. 9 februari in je agenda! 
  • Hou de website en sociale media van het Vlaams Netwerk Kies Kleur tegen Pesten goed in de gaten. Meer info volgt ook via de nieuwsbrief van De Ambrassade.
  • Vind nu al inspiratie  voor activiteiten tijdens de Week tegen Pesten.